Categorii Piatra de hotar

A apărut al doilea volum al seriei Andilandi

de Dan Mihu

Te invităm să ni te alături în Aventura gemenilor dincolo de Poiana Vie

Îți mai amintești de Călătoria lui Vlad în Celălalt Tărâm? De atunci au trecut zece ani, iar Celălalt Tărâm s-a schimbat. Granițele s-au rearanjat, cârmuitorii sunt acum… alții. Nu se mai nasc decât Balauri „de rând”, cu mai multe capete, dar mai puțină putere. Ielele au îmbătrânit, Blajinii se ascund, Căpcânii au pierdut războiul, iar Zmeii, mai puternici ca niciodată, pârjolesc totul în calea lor.

Acesta e momentul când o nouă aventură e pe cale să înceapă. Prietenii? Aceiași. Dușmanii? Cu mult mai mulți. Cărăușul? Nu este singur, ci sunt… doi.

Cel de-al doilea volum al seriei „Andilandi” prezintă peripețiile gemenilor Andrei și Lucia în Celălalt Tărâm. În misiunea lor de a o duce pe Andilandi de la Sânziene la Ursitoare, pe lângă personajele binecunoscute ale primului volum, Cărăușii se vor mai întâlni și cu clanurile asuprite ale Piticilor, cu Statu-Palmă-Barbă-Cot și al său Iepurele Șchiop, cu Zânele-păsări și Vâlvele-bălții, cu Licuricii și cu multe alte figuri deosebite ale mitologiei românești.

Învață din greșelile lor. Nu se știe niciodată când Andilandi te va pune la încercare și pe tine…

Caută în librăriile partenere cel de-al doilea volum al seriei Andilandi: Aventura gemenilor dincolo de Poiana Vie, un roman semnat de Sînziana Popescu și ilustrat de Cireșica Litinschi. Asemenea primei cărți din seria Andilandi, și acesta se întinde pe 336 de pagini, ilustrate cu 29 de portrete alb-negru ale personajelor poveștii, pe măsură ce își fac apariția și intră în acțiune. Deși am încercat să-i asigurăm cele mai bune condiții tipografice, am dorit să păstrăm un preț de vânzare accesibil publicului, de 25 lei / exemplar.

Și dacă vă era dor de lumea lui Andilandi, v-am pregătit tuturor un extras răsfoibil din al doilea volum al seriei, Aventura gemenilor dincolo de Poiana Vie. Fragmentul conține primele șapte capitole ale cărții. Lectură plăcută!

Portretul autorului

este un blajin de pe Celălalt Tărâm. Sau măcar încearcă.

Alte pagini semnate de Dan Mihu pe Tărâmul lui Andilandi.