Categorii Piatra de hotar

A doua ediție a seriei Andilandi ajunge peste tot în lume

de Sînziana Popescu
Cele două ediții ale "Călătoriei lui Vlad în Celălalt Tărâm"
Cele două ediții ale "Călătoriei lui Vlad în Celălalt Tărâm"
Primul volum al seriei Andilandi se întoarce pe Amazon. Acum și pe hârtie.

Exact cum vă spun: a doua ediție a seriei Andilandi ajunge peste tot în lume. Sunt sigură că din 2011 încoace ați mai auzit anunțul acesta de vreo câteva ori, dar acum nu mai vorbim de cărți Kindle, ci de cărți în format convențional, deci pe hârtie. Întrucât mulți dintre fanii seriei Andilandi din alte țări nu agreau ideea cărților electronice, iar la cărțile pe hârtie nu mai aveau acces nici măcar cei din țară, pentru că primul tiraj al seriei se epuizase, Editura Mediamorphosis s-a gândit să scoată o a doua ediție pe hârtie și să o distribuie direct pe Amazon (și prin multe alte librării online de prin întreaga lume, în curând).

Deocamdată este disponibil doar primul volum al seriei Andilandi – „Călătoria lui Vlad în Celălalt Tărâm”, dar în cel mai scurt timp vor apărea și următoarele două cărți – „Aventura gemenilor dincolo de Poiana Vie” și „Drumul Anei prin Valea Plângerii” – plus încă o surpriză despre care nu vă pot spune nimic acum, pentru că atunci n-ar mai fi o surpriză. Dar promit să anunț apariția fiecărui volum în parte. Toate la timpul potrivit.

Sper ca acest anunț să-i bucure pe cei care mi-au tot scris pe site că nu mai găsesc seria în librăriile patriei, dar care nu doreau să treacă la versiunile Kindle. Iată că de acum cărțile pe hârtie, în format paperback (adică în forma simplă, broșată, necartonată), pot fi achiziționate de peste tot din lume. Lectură plăcută!

Va urma… 😉

Portretul autorului

este creatoarea seriei fantasy Andilandi, despre aventurile din Celălalt Târâm ale unor copii „încercați” de invidie, egoism sau lipsă de încredere în sine. Dar nu puțini dintre vizitatorii noștri o cunosc și drept autoare de teatru pentru prichindei sau de cărți bogat ilustrate, pentru copii mai mici. Sînziana Popescu este membră a Uniunii Scriitorilor din România, Filiala de Literatură pentru Copii și Tineret, membră DacinSARA și a Asociației Scriitorilor pentru Copii și Adolescenți ”“ De basm.

Alte pagini semnate de Sînziana Popescu pe Tărâmul lui Andilandi.

1 comentariu la “A doua ediție a seriei Andilandi ajunge peste tot în lume

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *