Categorii Piatra de hotar

A doua ediţie a seriei Andilandi ajunge peste tot în lume

de Sînziana Popescu
Cele două ediţii ale "Călătoriei lui Vlad în Celălalt Tărâm"
Cele două ediţii ale "Călătoriei lui Vlad în Celălalt Tărâm"
Primul volum al seriei Andilandi se întoarce pe Amazon. Acum şi pe hârtie.

Exact cum vă spun: a doua ediţie a seriei Andilandi ajunge peste tot în lume. Sunt sigură că din 2011 încoace aţi mai auzit anunţul acesta de vreo câteva ori, dar acum nu mai vorbim de cărţi Kindle, ci de cărţi în format convenţional, deci pe hârtie. Întrucât mulţi dintre fanii seriei Andilandi din alte ţări nu agreau ideea cărţilor electronice, iar la cărţile pe hârtie nu mai aveau acces nici măcar cei din ţară, pentru că primul tiraj al seriei se epuizase, Editura Mediamorphosis s-a gândit să scoată o a doua ediţie pe hârtie şi să o distribuie direct pe Amazon (şi prin multe alte librării online de prin întreaga lume, în curând).

Deocamdată este disponibil doar primul volum al seriei Andilandi – „Călătoria lui Vlad în Celălalt Tărâm”, dar în cel mai scurt timp vor apărea şi următoarele două cărţi – „Aventura gemenilor dincolo de Poiana Vie” şi „Drumul Anei prin Valea Plângerii” – plus încă o surpriză despre care nu vă pot spune nimic acum, pentru că atunci n-ar mai fi o surpriză. Dar promit să anunţ apariţia fiecărui volum în parte. Toate la timpul potrivit.

Sper ca acest anunţ să-i bucure pe cei care mi-au tot scris pe site că nu mai găsesc seria în librăriile patriei, dar care nu doreau să treacă la versiunile Kindle. Iată că de acum cărţile pe hârtie, în format paperback (adică în forma simplă, broşată, necartonată), pot fi achiziţionate de peste tot din lume. Lectură plăcută!

Va urma… 😉

Portretul autorului

este creatoarea seriei fantasy Andilandi, despre aventurile din Celălalt Târâm ale unor copii „încercaţi” de invidie, egoism sau lipsă de încredere în sine. Dar nu puțini dintre vizitatorii noştri o cunosc şi drept autoare de teatru pentru prichindei sau de cărți bogat ilustrate, pentru copii mai mici. Sînziana Popescu este membră a Uniunii Scriitorilor din România, Filiala de Literatură pentru Copii și Tineret.

Alte pagini semnate de Sînziana Popescu pe Tărâmul lui Andilandi.

1 comentariu la “A doua ediţie a seriei Andilandi ajunge peste tot în lume

Ți-a plăcut? Lasă-ne un comentariu.