Categorii Piatra de hotar

Istorioare cu cosițe, o nouă apariție în Seria Andilandi

de Sînziana Popescu
Coperta volumului de povești din Tărâmul lui Andilandi, Istorioare cu cosițe
Coperta volumului de povești din Tărâmul lui Andilandi, Istorioare cu cosițe
Seria Andilandi continuă cu un volum de… povești

Întrucât cel de-al treilea volum al seriei Andilandi (Drumul Anei prin Valea Plângerii) a apărut în decembrie 2010, micii mei cititori mă tot întreabă de atunci când voi publica și cea de-a patra carte a seriei. Au întrebat o dată, de două ori, de nouă ori, până când m-am gândit că s-ar cuveni totuși să acord o mai mare importanță problemei în cauză.

La început am cochetat cu ideea să pun punct aici acestui proiect din două motive. Unu: l-am gândit ca pe o trilogie. Doi: eu nu sunt o alergătoare de cursă lungă. Mă plictisesc repejor de un subiect și am nevoie în permanență de ceva nou, de ceva care să mă surprindă… Însă întrebarea legată de data apariției celui de-al patrulea volum al seriei continua să revină și ce m-a surprins cel mai mult a fost faptul că puștii mă întrebau cu îndârjire „când apare”, nu „dacă mai apare ceva”. Așa că m-am decis: voi continua seria atât cu romanele, cât m-or mai ține curelele, dar și cu trei volume de Povești din Tărâmul lui Andilandi: Istorioare cu cosițe, Peripeții cu zale și Aventuri cu aripi.

Deocamdată, vă ofer spre devorare doar prima cărticică de povești, intitulată Istorioare cu cosițe. Și vă mărturisesc că sunt chiar curioasă cum vor fi primite poveștile seriei, comparativ cu romanele. Iar ca să vă răspund în sfârșit la întrebarea ce revine deja obsedant – pentru romanul cu numărul 4 va trebui să aveți răbdare până la anul. Titlul său a fost însă dezvăluit deja în finalul noii ediții de la Drumul Anei prin Valea Plângerii. Cărțile le găsiți aici. Lectură plăcută, dragi prichindei! 😉

Portretul autorului

este creatoarea seriei fantasy Andilandi, despre aventurile din Celălalt Târâm ale unor copii „încercați” de invidie, egoism sau lipsă de încredere în sine. Dar nu puțini dintre vizitatorii noștri o cunosc și drept autoare de teatru pentru prichindei sau de cărți bogat ilustrate, pentru copii mai mici. Sînziana Popescu este membră a Uniunii Scriitorilor din România, Filiala de Literatură pentru Copii și Tineret, membră DacinSARA și a Asociației Scriitorilor pentru Copii și Adolescenți ”“ De basm.

Alte pagini semnate de Sînziana Popescu pe Tărâmul lui Andilandi.

2 comentarii la “Istorioare cu cosițe, o nouă apariție în Seria Andilandi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *