Categorii Piatra de hotar

Istorioare cu cosiţe, o nouă apariţie în Seria Andilandi

de Sînziana Popescu
Coperta volumului de poveşti din Tărâmul lui Andilandi, Istorioare cu cosiţe
Coperta volumului de poveşti din Tărâmul lui Andilandi, Istorioare cu cosiţe
Seria Andilandi continuă cu un volum de… poveşti

Întrucât cel de-al treilea volum al seriei Andilandi (Drumul Anei prin Valea Plângerii) a apărut în decembrie 2010, micii mei cititori mă tot întreabă de atunci când voi publica şi cea de-a patra carte a seriei. Au întrebat o dată, de două ori, de nouă ori, până când m-am gândit că s-ar cuveni totuşi să acord o mai mare importanţă problemei în cauză.

La început am cochetat cu ideea să pun punct aici acestui proiect din două motive. Unu: l-am gândit ca pe o trilogie. Doi: eu nu sunt o alergătoare de cursă lungă. Mă plictisesc repejor de un subiect şi am nevoie în permanenţă de ceva nou, de ceva care să mă surprindă… Însă întrebarea legată de data apariţiei celui de-al patrulea volum al seriei continua să revină şi ce m-a surprins cel mai mult a fost faptul că puştii mă întrebau cu îndârjire „când apare”, nu „dacă mai apare ceva”. Aşa că m-am decis: voi continua seria atât cu romanele, cât m-or mai ţine curelele, dar şi cu trei volume de Poveşti din Tărâmul lui Andilandi: Istorioare cu cosiţe, Peripeţii cu zale şi Aventuri cu aripi.

Deocamdată, vă ofer spre devorare doar prima cărticică de poveşti, intitulată Istorioare cu cosiţe. Şi vă mărturisesc că sunt chiar curioasă cum vor fi primite poveştile seriei, comparativ cu romanele. Iar ca să vă răspund în sfârşit la întrebarea ce revine deja obsedant – pentru romanul cu numărul 4 va trebui să aveţi răbdare până la anul. Titlul său a fost însă dezvăluit deja în finalul noii ediţii de la Drumul Anei prin Valea Plângerii. Cărţile le găsiţi aici. Lectură plăcută, dragi prichindei! 😉

Portretul autorului

este creatoarea seriei fantasy Andilandi, despre aventurile din Celălalt Târâm ale unor copii „încercaţi” de invidie, egoism sau lipsă de încredere în sine. Dar nu puțini dintre vizitatorii noştri o cunosc şi drept autoare de teatru pentru prichindei sau de cărți bogat ilustrate, pentru copii mai mici. Sînziana Popescu este membră a Uniunii Scriitorilor din România, Filiala de Literatură pentru Copii și Tineret, membră DacinSARA și a Asociației Scriitorilor pentru Copii și Adolescenți – De basm.

Alte pagini semnate de Sînziana Popescu pe Tărâmul lui Andilandi.

2 comentarii la “Istorioare cu cosiţe, o nouă apariţie în Seria Andilandi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *