Categorii Anunțuri

Alice in Wonderland

de Sînziana Popescu
"Aliciul" lui Burton
Aliciul lui Burton
'Aliciul' lui Burton

A început numărătoarea inversă pentru Alice in Wonderland, în regia lui Tim Burton și după scenariul Lindei Woolverton, ce folosesc ca punct de plecare cărțile lui Lewis Carroll – Alice’s Adventures in Wonderland și Alice through the Looking-Glass. La noi filmul vine din 5 martie, din câte știu eu, deci mai avem de așteptat nițel. Până atunci însă putem trage cu ochiul la noile trailere. După cum vă spuneam într-un post mai vechi, nici Tim, nici Linda n-au rescris cartea lui Carroll (deci orice ar spune gurile rele nu vom vedea „o Alice a la Tim”), ci o continuare a poveștii, ceea ce nu poate decât să ne bucure.

Eu una mă cam săturasem de experimentele regizorilor pe textele clasicilor. Așa că atunci când mai răsare câte unul care vrea să scrie ceva ÎN PLUS (cu ajutorul unor scenariști ori fără), mă gândesc că nu e chiar totul pierdut…

În plus vă recomand să vă amuzați și cu website-ul dedicat acestei producții Disney. Ținuta Flash este obligatorie.

Portretul autorului

este creatoarea seriei fantasy Andilandi, despre aventurile din Celălalt Târâm ale unor copii „încercați” de invidie, egoism sau lipsă de încredere în sine. Dar nu puțini dintre vizitatorii noștri o cunosc și drept autoare de teatru pentru prichindei sau de cărți bogat ilustrate, pentru copii mai mici. Sînziana Popescu este membră a Uniunii Scriitorilor din România, Filiala de Literatură pentru Copii și Tineret, membră DacinSARA și a Asociației Scriitorilor pentru Copii și Adolescenți ”“ De basm.

Alte pagini semnate de Sînziana Popescu pe Tărâmul lui Andilandi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *