Categorii Anunțuri

„Experimentul Martinel” – precomandă pentru Crăciun

de Sînziana Popescu
„Experimentul Martinel” de Sînziana Popescu, cu ilustrații de Andra Badea și design de Arina Stoenescu

Dragi prieteni din București,

Dacă doriți să comandați romanul „Experimentul Martinel” de Sînziana Popescu, cu ilustrații de Andra Badea și design de Arina Stoenescu, vă invităm să vă înscrieți pe lista de precomandă între 4-8 decembrie.

Costă doar 50 de lei și e o nebunie de cărțulie, pe care v-am tot prezentat-o până acum pe pagina oficială a cărții (Experimentul Martinel / The Teddy B. Experiment) ori aici, pe Tărâmul lui Andilandi, și pe Cuteoshenii. Ce aveți de făcut? Ca să vă înscrieți trebuie să dați un e-mail la [email protected] care să conțină numele vostru, adresa poștală și un extras de cont/dovada plății în contul IBAN: RO96RNCB0641111872060001, titular Arina Stoenescu, reprezentant pionier press. Apoi, după ce vom definitiva lista (în seara de 8 decembrie), vă invităm în data de 23 decembrie, ora 16.00, la Cărturești & friends, Strada Edgar Quinet nr 9, ca să vă ridicați cărțile.

Portretul autorului

este creatoarea seriei fantasy Andilandi, despre aventurile din Celălalt Târâm ale unor copii „încercați” de invidie, egoism sau lipsă de încredere în sine. Dar nu puțini dintre vizitatorii noștri o cunosc și drept autoare de teatru pentru prichindei sau de cărți bogat ilustrate, pentru copii mai mici. Sînziana Popescu este membră a Uniunii Scriitorilor din România, Filiala de Literatură pentru Copii și Tineret, membră DacinSARA și a Asociației Scriitorilor pentru Copii și Adolescenți ”“ De basm.

Alte pagini semnate de Sînziana Popescu pe Tărâmul lui Andilandi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *