Categorii Anunţuri

Mara și mingea dorințelor

de Sînziana Popescu

Ghici ciupercă ce-am găsit sub bradul virtual? 😛 Povestea „Mara și mingea dorințelor” (apărută în limbile română și engleză) la Liternet.ro, secțiunea “povești pentru Crăciun”. De trei ori ura!

Sper să vă bucurați de ea și să vă placă ilustrațiile Iuliei Ignat. Chiar dacă mai avem puțin de lucru la proiectul ăsta, deci încă nu e finalizat, ne-am gândit că o poveste-cadou e binevenită oricând, dar mai ales azi, și că ar fi un bun prilej să vedem cum reacționează copiii. Așa că așteptăm cu emoție reacțiile și sugestiile voastre!

Dacă vreți să vedeți și alte ilustrații de-ale Iuliei Ignat, le găsiți pe pagina ei de autor, iar aici puteți citi și versiunea în limba engleză a poveștii, în traducerea lui Matei Mihu. Enjoy! 😉

Crăciun fericit, dragi prieteni ai Tărâmului lui Andilandi!

 

Portretul autorului

este creatoarea seriei fantasy Andilandi, despre aventurile din Celălalt Târâm ale unor copii „încercaţi” de invidie, egoism sau lipsă de încredere în sine. Dar nu puțini dintre vizitatorii noştri o cunosc şi drept autoare de teatru pentru prichindei sau de cărți bogat ilustrate, pentru copii mai mici. Sînziana Popescu este membră a Uniunii Scriitorilor din România, Filiala de Literatură pentru Copii și Tineret, membră DacinSARA și a Asociației Scriitorilor pentru Copii și Adolescenți – De basm.

Alte pagini semnate de Sînziana Popescu pe Tărâmul lui Andilandi.

Ți-a plăcut? Lasă-ne un comentariu.