Categorii Anunțuri

O nouă lansare marca ANDILANDI

de Sînziana Popescu

Cu „Fuga Dariei din Èšinutul Păsării Măiestre” am ajuns la cel de-al cincilea roman al seriei fantasy Andilandi – o serie inspirată din mitologia românească, din basmele noastre populare, una care cuprinde până în prezent cinci romane (Călătoria lui Vlad în Celălalt Tărâm / Aventura gemenilor dincolo de Poiana Vie / Drumul Anei prin Valea Plângerii / Zborul lui Petru peste Tărâmul Balaurilor / Fuga Dariei din Èšinutul Păsării Măiestre) și un volum de povestiri (Istorioare cu cosițe), o serie pentru copii de 9-15 ani, deci pentru cititori cu vechime, dar și pentru părinți nostalgici, ce tânjesc după năzdrăvanii, blajinii, uriașii, zmeii și ielele copilăriei lor.

Dacă vreți să știți ce au mai pus aceștia la cale prin Èšinutul Păsării Măiestre, cuprins acum de o vrajă teribilă, sau de ce peripeții va avea parte noua Cărăușă, Daria, cea care iubește muzica și caii năzdrăvani, dar se și teme de absolut orice, inclusiv de umbra ei, vă invităm să ne fiți alături la lansarea acestui nou volum al seriei. Promit că vom povesti câte ceva și despre primele cărți, despre cele ce vor urma, vom și citi puțin și le vom asculta pe invitatele noastre povestindu-ne ce cred ele despre cărțile seriei Andilandi și despre serialul radiofonic făcut (deocamdată) doar după primul volum, serial care se va difuza la Teatrul Național Radiofonic pe parcursul acestui an.

Portretul autorului

este creatoarea seriei fantasy Andilandi, despre aventurile din Celălalt Târâm ale unor copii „încercați” de invidie, egoism sau lipsă de încredere în sine. Dar nu puțini dintre vizitatorii noștri o cunosc și drept autoare de teatru pentru prichindei sau de cărți bogat ilustrate, pentru copii mai mici. Sînziana Popescu este membră a Uniunii Scriitorilor din România, Filiala de Literatură pentru Copii și Tineret, membră DacinSARA și a Asociației Scriitorilor pentru Copii și Adolescenți ”“ De basm.

Alte pagini semnate de Sînziana Popescu pe Tărâmul lui Andilandi.

1 comentariu la “O nouă lansare marca ANDILANDI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *