Categorii Anunţuri, Zi de zi

Programul de audiții de la Cărturești continuă

de Sînziana Popescu
Teatru radiofonic în culori

Teatrul Naţional Radiofonic şi Librăria Cărtureşti Verona vă invită din nou să ascultaţi spectacole radiofonice pentru copii inspirate din dramaturgia românească contemporană.

Prima întâlnire din acest an va avea loc vineri, 2 februarie, ora 17.00, când cei mici vor fi invitaţi să asculte şi să ilustreze spectacolul radiofonic „Noapte bună, domnule Marţi!” de Carmen Dominte.

Adaptarea radiofonică şi regia artistică: Mihai Lungeanu.

În distribuţie: Alexandru Georgescu, Ionuţ Kivu, Mircea Constantinescu, Constantin Cojocaru, Jeanine Stavarache, Violeta Berbiuc, Mihai Marinescu, George Grigore.

Redactor şi producător: Irina Soare. Regia de studio: Violeta Berbiuc.
Regia muzicală: Patricia Prundea.
Regia tehnică: Vasile Manta

Evenimentul se va bucura de participarea autoarei.

Proiect iniţiat şi coordonat de regizorul Mihai Lungeanu

Portretul autorului

este creatoarea seriei fantasy Andilandi, despre aventurile din Celălalt Târâm ale unor copii „încercaţi” de invidie, egoism sau lipsă de încredere în sine. Dar nu puțini dintre vizitatorii noştri o cunosc şi drept autoare de teatru pentru prichindei sau de cărți bogat ilustrate, pentru copii mai mici. Sînziana Popescu este membră a Uniunii Scriitorilor din România, Filiala de Literatură pentru Copii și Tineret, membră DacinSARA și a Asociației Scriitorilor pentru Copii și Adolescenți – De basm.

Alte pagini semnate de Sînziana Popescu pe Tărâmul lui Andilandi.

Ți-a plăcut? Lasă-ne un comentariu.