Categorii Anunțuri

Together in the Middle of Europe

de Sînziana Popescu
Afișul concursului TIME- Editura Casa

Cine își dorește să fie publicat într-o antologie de proză scurtă, bogat ilustrată, destinată adolescenților este invitat să intre-n horă! Promit să mă prind și eu, dar numai pentru a-i îndemna să participe la concursul de scrieri literare din cadrul proiectului „TIME – Together in the Middle of Europe” și pe prietenii Tărâmului lui Andilandi. Proiectul, cofinanțat de UE, implică trei țări vecine (România, Slovacia și Ungaria) și se desfășoară sub forma unui concurs de creații literare destinate copiilor de 10-14 ani, care are ca temă „hora”. Cele mai bune texte vor alcătui un volum publicat în cele trei limbi, plus alte două de circulație internațională, iar partenerul din România este Editura Casa.

Dacă aveți timp și inspirație sau, de ce nu, dacă aveți povești „de sertar” care se încadrează în tema propusă, îndrăzniți, vă rog! Termenul limită pentru trimiterea textelor este 31 martie, iar juriul din care am plăcerea să fac parte, alături de Bianca Mereuță și de Mircea Pricăjan, va selecta textele pentru limba română. Baftă tuturor participanților!

Mai multe detalii despre proiect, concurs și antologie găsiți aici.

 

Portretul autorului

este creatoarea seriei fantasy Andilandi, despre aventurile din Celălalt Târâm ale unor copii „încercați” de invidie, egoism sau lipsă de încredere în sine. Dar nu puțini dintre vizitatorii noștri o cunosc și drept autoare de teatru pentru prichindei sau de cărți bogat ilustrate, pentru copii mai mici. Sînziana Popescu este membră a Uniunii Scriitorilor din România, Filiala de Literatură pentru Copii și Tineret, membră DacinSARA și a Asociației Scriitorilor pentru Copii și Adolescenți ”“ De basm.

Alte pagini semnate de Sînziana Popescu pe Tărâmul lui Andilandi.

1 comentariu la “Together in the Middle of Europe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *