Categorii Anunțuri

Ultima Licornă, DVD aniversar

de Dan Mihu

dvd-ul aniversarCu câțiva ani în urmă am dat peste site-ul lui Peter Beagle și m-am abonat la newsletterul lui. Am bănuit de la bun început că voi avea parte de o experiență stranie, doar vorbim de autorul Ultimei Licorne. Ei bine, newsletterul lui n-are doar o dată, ci și un nume: The Raven (Corbul).

Pe data de 13 februarie, Corbul m-a vizitat din nou. Niciodată nu știu când vine, n-are o periodicitate anume. Apare numai atunci când Peter are ceva interesant de transmis. De data asta am fost anunțați că vor exista unele mici întârzieri în expedierea DVD-ului aniversar cu Ultima Licornă.

Noua ediție DVD a fost lansată pe 9 februarie și conține un scurt „extra”, intitulat Coada ultimei licorne, un interviu cu Peter Beagle, un joc – Evadarea Taurului Roșu, Galeria magică a lui Schmendrick și trailerul original difuzat în 1982 în cinematografe.

Peter Beagle surprins in timp ce semna DVD-uri

Nu știu dacă vă mai amintiți filmul original, dar vocile le aparțin unor mari actori, printre care Mia Farrow, Christopher Lee, Angela Lansbury și Jeff Bridges. Cu alte cuvinte, își merită cu prisosință banii… Dar dacă vă bate gândul să cumpărați respectivul DVD, rugămintea pe care mi-a transmis-o Corbul (în locul lui Peter), și pe care v-o transmit și eu vouă, ar fi să cumpărați DVD-urile de pe site-ul Conlan Press , singurii care sunt dispuși să-i plătească autorului o cotă parte din vânzări. În ciuda întârzierilor, determinate de cererea deosebit de mare, veți primi (cu doar două zile de întârziere – dacă ăsta poate fi pretext de scuze…) DVD-ul semnat chiar de mâna lui Beagle.

Portretul autorului

este un blajin de pe Celălalt Tărâm. Sau măcar încearcă.

Alte pagini semnate de Dan Mihu pe Tărâmul lui Andilandi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *