Categorii Anunţuri

Vești și povești de la Cărturești

de Sînziana Popescu

Mi-am zis că ar fi bine totuși să închei postările din 2020 cu o veste bună, dătătoare de speranță, care mie chiar mi-a înseninat ziua asta plumburie. Doar nu e de ici, de colo să fii „invitatul săptămânii” pentru cel mai important lanț de librării din țară tocmai în preajma Crăciunului, zic eu, și sper să fiți de acord cu mine.

Așa că profit de ocazie ca să le mulțumesc prietenilor de la Cărturești pentru că s-au gândit la mine, dar și editurilor care au avut încredere și mi-au publicat „capodoperele”, care au avut curajul să riște cu mine: LiterNet.ro, Mediamorphosis, pionier press, Pandora M (colecția PanDA) și desigur, Editura Nemi / Editura NEMIRA, unde sper ca poveștile de pe Tărâmul lui Andilandi să-și ia revanșa în 2021. Nu de alta, dar după publicarea volumelor trei, patru și cinci, care trag nădejde că își vor face apariția în prima jumătate a anului următor, doar la Editura Nemi vor apărea, în premieră absolută, volumele șase și șapte – „Vrăjile Sarei în Împărăția Ielelor” și „Bătălia lui Radu pentru Celălalt Tărâm”, cu care seria fantasy „Andilandi” își va lua rămas bun de la mai multe generații de cititori.

Sărbători fericite tuturor!

Portretul autorului

este creatoarea seriei fantasy Andilandi, despre aventurile din Celălalt Târâm ale unor copii „încercaţi” de invidie, egoism sau lipsă de încredere în sine. Dar nu puțini dintre vizitatorii noştri o cunosc şi drept autoare de teatru pentru prichindei sau de cărți bogat ilustrate, pentru copii mai mici. Sînziana Popescu este membră a Uniunii Scriitorilor din România, Filiala de Literatură pentru Copii și Tineret, membră DacinSARA și a Asociației Scriitorilor pentru Copii și Adolescenți – De basm.

Alte pagini semnate de Sînziana Popescu pe Tărâmul lui Andilandi.

Ți-a plăcut? Lasă-ne un comentariu.