Categorii Degustare de carte

Poveste din Orașul Legumelor Binecrescute

de Ana Groszler

Pentru că n-am vrut să vă ținem în șah de la o săptămână la alta, deci să vă servim aceste „legume binecrescute” în porții mici, o singură dată pe săptămână, ne-am gândit să vă prezentăm prima bandă desenată a rubricii „Degustare de carte” sub forma unei cărțulii răsfoibile. Doar benzile desenate se citesc pe nerăsuflate. Nu-i așa? Lectură plăcută!

Marina Doholici a început să deseneze încă din primul moment în care a putut ține un creion în mână, desenul devenind marea ei pasiune. De-a lungul timpului, crescând odată cu tehnologia, și-a îndreptat atenția către arta digitală, unde și-a găsit un mediu propice de expresie artistică. În prezent, Marina este studentă la „Web Development” în Danemarca, o țară în care își dorește să se stabilească pe viitor. Mai multe detalii despre lucrările ei găsiți chiar aici.


 

Portretul autorului

a născocit prima poveste pentru copii în copilărie, prin clasele primare. Se numea „Secretul scoicilor marine”, iar personajul principal era o fetiță curioasă și curajoasă, cu talent de detectiv. De atunci, cu pauze mai lungi sau mai scurte, a continuat să scrie povești. La sfârșitul anului 2013, cu sprijinul prietenilor de la Empower, a ținut un atelier de scriere creativă care s-a numit „Pe bicicletă cu un crocobaur”, iar în 2015 a debutat literar în revista pentru copii „Ghidul pozneț de cultură”. A mai scris articole pentru Empower, povești pentru „Coșul de legume”, „Fabulafia”, „Noipovești.ro” și proză scurtă pentru „Clubul Scriitoarelor”, din care face parte.

Alte pagini semnate de Ana Groszler pe Tărâmul lui Andilandi.

Ți-a plăcut? Lasă-ne un comentariu.