Categorii Însemnări

Andilandi la Cărturești

de Sînziana Popescu

Vineri, 7 decembrie, a avut loc la librăria Cărturești Verona din București premiera adaptării radiofonice a primului volum al seriei Andilandi, cu o distribuție de top, în regia domnului Mihai Lungeanu, pe muzica lui George Marcu, cu redactor și producător Irina Soare.

Le mulțumesc prietenilor de la radio pentru că au crezut în povestea mea și, mai ales, le mulțumesc actorilor, nume mari, cu greutate, pentru că au acceptat să participe la acest proiect și pentru că l-au susținut și l-au îmbogățit prin interpretarea lor de excepție.

Noi ne-am simțit minunat, așa că vă invităm și pe voi, cei de acasă ori de departe, să ascultați mini-seria Andilandi la Radio România Cultural, de la 9 dimineața, în două week-end-uri consecutive, pe 22, 23 decembrie (episoadele 1 și 2) și pe 29, 30 decembrie (episoadele 3 și 4).

Și, desigur, serialul se va tot redifuza și va putea fi accesat la un moment dat și online, pe platforma www.eteatru.ro Audiție plăcută!

Notă: Despre cum ne-am simțit vineri, a mai scris și Laura Frunză, așa că vă sfătuiesc să aruncați o privire și pe blogul ei – Idei pentru părinți și copii. Mulțumim, dragă Laura! 😉

Portretul autorului

este creatoarea seriei fantasy Andilandi, despre aventurile din Celălalt Târâm ale unor copii „încercați” de invidie, egoism sau lipsă de încredere în sine. Dar nu puțini dintre vizitatorii noștri o cunosc și drept autoare de teatru pentru prichindei sau de cărți bogat ilustrate, pentru copii mai mici. Sînziana Popescu este membră a Uniunii Scriitorilor din România, Filiala de Literatură pentru Copii și Tineret, membră DacinSARA și a Asociației Scriitorilor pentru Copii și Adolescenți ”“ De basm.

Alte pagini semnate de Sînziana Popescu pe Tărâmul lui Andilandi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *