Categorii Însemnări

Ce, când și unde le mai citim copiilor?

de Sînziana Popescu

Sper că, așa după cum v-am sfătuit la începutul lunii, ați fost cu ochii pe Advent De Basm, acest calendar magic care își propune să măsoare în povești drumul până la Crăciun, că ați ascultat cuminți istorioarele citite până acum și că – de ce nu? – veți fi alături de noi seară de seară, până-n Ajun.

Ieri am citit și eu din seria fantasy „Andilandi”, așa că, dacă aveți timp și chef să mă ascultați, vă dau întâlnire pe pagina de Facebook De basm, pagină pe care vă îndemn să reveniți în fiecare seară a lunii decembrie, de la ora 19.00, pentru a asculta și poveștile colegilor mei.

Sperăm ca încercarea noastră de a revărsa în această iarnă apăsătoare un strop de lumină și speranță să fie pe placul dumneavoastră.

Portretul autorului

este creatoarea seriei fantasy Andilandi, despre aventurile din Celălalt Târâm ale unor copii „încercaţi” de invidie, egoism sau lipsă de încredere în sine. Dar nu puțini dintre vizitatorii noştri o cunosc şi drept autoare de teatru pentru prichindei sau de cărți bogat ilustrate, pentru copii mai mici. Sînziana Popescu este membră a Uniunii Scriitorilor din România, Filiala de Literatură pentru Copii și Tineret, membră DacinSARA și a Asociației Scriitorilor pentru Copii și Adolescenți – De basm.

Alte pagini semnate de Sînziana Popescu pe Tărâmul lui Andilandi.

Ți-a plăcut? Lasă-ne un comentariu.