Categorii Însemnări

Cu Mașinuța Curcubeu la BOOKerini

de Sînziana Popescu

Mașinuța Curcubeu – Lilla Regnbagsbilen a dat o raită azi și pe la Bookerini – Târgul de carte pentru copii, unde s-a cunoscut cu copii simpatici foc, cărora le-a spus povestea ei și a prietenului ei, Matei. Arina Stoenescu (pionier press – Suedia) și cu mine le-am citit această poveste copiilor prezenți, în limba română și în limba elfilor (a.k.a. suedeză), apoi le-am făcut cunoștință cu prietenii noștri, mascota Asociației Harap Alb (ilustrată de Vero Neacșu), dar și cu Șoricelul Poliglot #LittleLit, iar în final i-am îndemnat pe cei prezenți să scrie și să ilustreze povestea lor despre „cel mai bun prieten”.

Așa că prichindeii s-au ales cu niște cărticele pe cinste, scrise și ilustrate chiar de ei, cât despre povestea Mașinuța Curcubeu – Lilla Regnbagsbilen, au aflat cu bucurie că o vor putea asculta online, în tihnă, de la ei de acasă, chiar din linkul de mai jos →

Portretul autorului

este creatoarea seriei fantasy Andilandi, despre aventurile din Celălalt Târâm ale unor copii „încercaţi” de invidie, egoism sau lipsă de încredere în sine. Dar nu puțini dintre vizitatorii noştri o cunosc şi drept autoare de teatru pentru prichindei sau de cărți bogat ilustrate, pentru copii mai mici. Sînziana Popescu este membră a Uniunii Scriitorilor din România, Filiala de Literatură pentru Copii și Tineret, membră DacinSARA și a Asociației Scriitorilor pentru Copii și Adolescenți – De basm.

Alte pagini semnate de Sînziana Popescu pe Tărâmul lui Andilandi.

Ți-a plăcut? Lasă-ne un comentariu.