Categorii Însemnări

Impresii de la lansare

de Sînziana Popescu

Foto lansare Carturesti, de sus

Lume multă (și bună) aseară la lansare, iar eu m-am simțit ca între prieteni. Am întârziat nițel, dar mă bucur că am reușit să le spun celor prezenți cum s-a născut povestea noastră și să le mulțumesc celor care m-au ajutat – Arina Stoenescu – pionier press, Iulia Ignat și Matei Mihu. Până la urmă, cred că asta ar trebuie să fie esența unei lansări, să te bucuri împreună cu prietenii de lucrurile frumoase făcute împreună.

În plus, ieri m-am văzut cu oameni dragi, pe care îi apreciez și îi admir de mult (Christine Lescu- Pauza mare, Cris Pirvu- Cu Alte Cuvinte, Radu Oltean), am cunoscut și câțiva ilustratori noi, tineri și talentați (Vero Neacșu, Doina Roșu), iar cea mai simpatică chestie mi s-a părut faptul că, deși Matei n-a putut veni la lansare pentru că e student în Olanda, în plină sesiune, va ajunge cartea în Olanda, printr-un mesager prețios, direct la Biblioteca Românească Olanda din Amsterdam, de unde va putea fi împrumutată.

Dacă vă numărați printre cei care tot așteptau cartea în țară și mă întrebau când va fi disponibilă și în librăriile noastre, iaca: „Mingea dorințelor – The Wishing Ball” a aterizat, în sfârșit, la Cărturești.

Portretul autorului

este creatoarea seriei fantasy Andilandi, despre aventurile din Celălalt Târâm ale unor copii „încercați” de invidie, egoism sau lipsă de încredere în sine. Dar nu puțini dintre vizitatorii noștri o cunosc și drept autoare de teatru pentru prichindei sau de cărți bogat ilustrate, pentru copii mai mici. Sînziana Popescu este membră a Uniunii Scriitorilor din România, Filiala de Literatură pentru Copii și Tineret, membră DacinSARA și a Asociației Scriitorilor pentru Copii și Adolescenți ”“ De basm.

Alte pagini semnate de Sînziana Popescu pe Tărâmul lui Andilandi.

1 comentariu la “Impresii de la lansare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *