Categorii Piatra de hotar

Gemenii pe Amazon… Kindle

de Sînziana Popescu
Aventura gemenilor pe… Kindle

După cum probabil că vă așteptați, urmează un al doilea anunț important pentru (cei departe de) țară. Iată-l:

De ieri am fost anunțată că Aventura gemenilor dincolo de Poiana Vie, al doilea volum al seriei Andilandi, poate fi cumpărat și de pe Amazon, în format electronic, pentru toate dispozitivele care „citesc” Kindle. Asta se referă fie la aparatul ca atare, fie la tot felul de telefoane mobile (iPhone, Android și Blackberry), fie chiar la PC sau Mac-uri.

Volumul este disponibil atât în magazinul Amazon din Statele Unite, cât și în mai noul său „frățior” cu același nume din Marea Britanie. Prețul în Statele Unite ar trebui să fie de 3,99 dolari (dacă vă conectați printr-un server de pe teritoriul SUA), respectiv 2,56 lire sterline, în Anglia. În România, prețul ajunge la 6,89 dolari și, respectiv, 2,91 lire, cu toate taxele incluse.

În privința celui de-al treilea anunț important… din păcate acesta mai așteaptă puțin. Și nu din vina mea, zău! Ceea ce știu cu certitudine e că volumul al treilea va apărea simultan în format cartonat, cât și direct pe Kindle. În curând. Bine, mai știu și titlul final, dar pe acesta nu am voie să vi-l spun încă. 🙂

Portretul autorului

este creatoarea seriei fantasy Andilandi, despre aventurile din Celălalt Târâm ale unor copii „încercați” de invidie, egoism sau lipsă de încredere în sine. Dar nu puțini dintre vizitatorii noștri o cunosc și drept autoare de teatru pentru prichindei sau de cărți bogat ilustrate, pentru copii mai mici. Sînziana Popescu este membră a Uniunii Scriitorilor din România, Filiala de Literatură pentru Copii și Tineret, membră DacinSARA și a Asociației Scriitorilor pentru Copii și Adolescenți ”“ De basm.

Alte pagini semnate de Sînziana Popescu pe Tărâmul lui Andilandi.

3 comentarii la “Gemenii pe Amazon… Kindle

  1. Buna ziua,

    In primul rand doresc sa va felicit pentru curajul de a scrie si pe Amazon! Vreau sa va intreb daca procesul este greu si daca a fost fructuos pentru d-voastra pana acum. Va multumesc anticipat! (Doresc sa scriu o carte despre antreprenoriat.)

    1. MulÅ£umesc, dar nu a fost vorba neapărat de curaj. CărÅ£ile au apărut ÅŸi pe Amazon, după ce au fost publicate pe hârtie, în Å£ară. A făcut parte din contractul de editare ÅŸi am fost implicată prea puÅ£in în procesul respectiv pentru a vă putea spune dacă a fost greu sau uÅŸor. Din câte am auzit, în ultima vreme Amazon acceptă cu greutate cărÅ£i în limba română, dar ăsta e doar un zvon la mâna a doua. Nu vă lăsaÅ£i descurajat de el. ScrieÅ£i-vă cartea ÅŸi sunt convinsă că veÅ£i găsi un mijloc pentru a o publica electronic.
      Mult succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *