Categorii Piatra de hotar

Gemenii pe Amazon… Kindle

de Sînziana Popescu
Aventura gemenilor pe… Kindle

După cum probabil că vă aşteptaţi, urmează un al doilea anunţ important pentru (cei departe de) ţară. Iată-l:

De ieri am fost anunţată că Aventura gemenilor dincolo de Poiana Vie, al doilea volum al seriei Andilandi, poate fi cumpărat şi de pe Amazon, în format electronic, pentru toate dispozitivele care „citesc” Kindle. Asta se referă fie la aparatul ca atare, fie la tot felul de telefoane mobile (iPhone, Android şi Blackberry), fie chiar la PC sau Mac-uri.

Volumul este disponibil atât în magazinul Amazon din Statele Unite, cât şi în mai noul său „frăţior” cu acelaşi nume din Marea Britanie. Preţul în Statele Unite ar trebui să fie de 3,99 dolari (dacă vă conectaţi printr-un server de pe teritoriul SUA), respectiv 2,56 lire sterline, în Anglia. În România, preţul ajunge la 6,89 dolari şi, respectiv, 2,91 lire, cu toate taxele incluse.

În privinţa celui de-al treilea anunţ important… din păcate acesta mai aşteaptă puţin. Şi nu din vina mea, zău! Ceea ce ştiu cu certitudine e că volumul al treilea va apărea simultan în format cartonat, cât şi direct pe Kindle. În curând. Bine, mai ştiu şi titlul final, dar pe acesta nu am voie să vi-l spun încă. 🙂

Portretul autorului

este creatoarea seriei fantasy Andilandi, despre aventurile din Celălalt Târâm ale unor copii „încercaţi” de invidie, egoism sau lipsă de încredere în sine. Dar nu puțini dintre vizitatorii noştri o cunosc şi drept autoare de teatru pentru prichindei sau de cărți bogat ilustrate, pentru copii mai mici. Sînziana Popescu este membră a Uniunii Scriitorilor din România, Filiala de Literatură pentru Copii și Tineret.

Alte pagini semnate de Sînziana Popescu pe Tărâmul lui Andilandi.

3 comentarii la “Gemenii pe Amazon… Kindle

  1. Buna ziua,

    In primul rand doresc sa va felicit pentru curajul de a scrie si pe Amazon! Vreau sa va intreb daca procesul este greu si daca a fost fructuos pentru d-voastra pana acum. Va multumesc anticipat! (Doresc sa scriu o carte despre antreprenoriat.)

    1. Mulţumesc, dar nu a fost vorba neapărat de curaj. Cărţile au apărut şi pe Amazon, după ce au fost publicate pe hârtie, în ţară. A făcut parte din contractul de editare şi am fost implicată prea puţin în procesul respectiv pentru a vă putea spune dacă a fost greu sau uşor. Din câte am auzit, în ultima vreme Amazon acceptă cu greutate cărţi în limba română, dar ăsta e doar un zvon la mâna a doua. Nu vă lăsaţi descurajat de el. Scrieţi-vă cartea şi sunt convinsă că veţi găsi un mijloc pentru a o publica electronic.
      Mult succes!

Ți-a plăcut? Lasă-ne un comentariu.