De curând, am primit cartea Mingea dorințelor – The Wishing Ball, fresh, direct de la tipar. N-a venit cu trenu’ din Franța, ci cu avionul din Suedia, dar a ajuns cu bine, am răsfoit-o și sunt foarte încântată de cum a ieșit. Mulțumesc, draga mea Arina Stoenescu – publisher la Editura pionier press! Mulțumesc, Iulia Ignat, pentru frumoasele ilustrații! Și îi mulțumesc pentru traducere lui Matei Mihu, pentru că da, asta este prima poveste la care am colaborat „oficial”, cu numele lui pe copertă, deși noi scriem texte împreună de când avea el șase ani.

Citește în continuare "Mingea dorințelor has landed"

În primele zile ale lui Mărțișor au început înregistrările la adaptarea radiofonică a celui de-al doilea volum al seriei Andilandi – „Aventura gemenilor Andrei și Lucia dincolo de Poiana Vie”. Pentru cei care n-au aflat încă, primele două volume ale seriei fantasy Andilandi au apărut anul trecut într-o ediție revizuită și reinventată la Editura Nemi, parte a Grupului Editorial Nemira. Deci, din câte știu eu, cărțile încă mai pot fi cumpărate atât de pe site-ul editurii, cât și din librăriile din întreaga țară.

Citește în continuare "Proiectul „ANDILANDI la Radio” continuă"

Revolta poveștilor – prima lectură

Luna martie va fi pentru mine una plină de evenimente – lansări de carte, workshopuri și spectacole. Printre acestea, la loc de cinste se numără și premiera spectacolului „Revolta poveștilor” de la Teatrul „Stela Popescu”, din 31 martie, pe care eu una o aștept cu mare emoție și nerăbdare.

Citește în continuare "REVOLTA POVEȘTILOR. Pe locuri, fiți gata, start!"

Se pare că ăsta a fost evenimentul anului pentru mine, așa că îmi voi lua la revedere de la 2018 invitându-vă să ascultați și episoadele 3 și 4 ale mini-seriei „Andilandi”, în care Vlad ajunge la Zmei și la Uriași (tot de la 9.00, tot la Radio România Cultural), urându-vă petrecere frumoasă la cumpăna dintre ani și un 2019 mai bun, mai liniștit, mai prosper, plin de bucurii și de sănătate. 😉 La mulți ani, dragi prieteni!

Citește în continuare "Andilandi la Radio"

Proiectul „Teatru radiofonic în culori”, inițiat de Teatrul Național Radiofonic în parteneriat cu librăria Cărturești Verona, continuă cu serialul radiofonic „ANDILANDI. Călătoria lui Vlad în Celălalt Tărâm”, de Sînziana Popescu, adaptare radiofonică după primul volum al seriei fantasy Andilandi.

Citește în continuare "Premiera serialului radiofonic „Andilandi”"

Dragi prichindei, părinți și bunici, vineri, 1 iunie, începând cu ora 11.00, în mansarda librăriei Cărturești Verona, vă așteptăm la o nouă audiție-atelier din cadrul proiectului „Teatru radiofonic în culori”, care împlinește un an și care a fost realizat în parteneriat de Teatrul Național Radiofonic și librăria Cărturești Verona.

Citește în continuare "1 IUNIE începe cu Teatrul Național Radiofonic"

Povești noi pentru voi

Poate vă mai amintiți ce vă povesteam prin vară, că de 1 IUNIE, într-o zi cu soare, de mare sărbătoare, prichindeii-spectatori-ilustratori au asistat în mansarda librăriei Cărturești Verona la spectacolul radiofonic „Domnul de Ciocolată”, că li s-a părut delicios și că la plecare ne-au dăruit o sumedenie de desene frumoase, gândite și finisate de ei, plecând de la spectacolul pe care l-au ascultat. Ei bine, iată că acum a venit rândul altui spectacol să fie ascultat și ilustrat pe îndelete…

Citește în continuare "Teatru radiofonic în culori"