Sînziana Popescu | blog

Zapis de trecere către o altfel de copilărie

De-a Zmeii și Blajinii (audiobook)

de Sînziana Popescu

Pentru că uneori e mai ușor de ascultat decât de citit, mai ales seara, înainte de culcare, m-am gândit să înregistrez pentru vizitatorii acestui site o povestire din volumul „Istorioare cu cosițe”, publicat în 2013 la editura Mediamorphosis, în cadrul seriei Andilandi.

Sper să vă amuze această poveste tot atât de mult pe cât mi-a plăcut mie s-o scriu și s-o citesc. Ilustrația, extrasă din volumul tipărit, este semnată de Cireșica Litinschi-Cuciuc.

Audiție plăcută!

Etichete: , , ,
Portretul autorului Sînziana Popescu este creatoarea seriei fantasy Andilandi, despre aventurile din Celălalt Târâm ale unor copii „încercaţi” de invidie, egoism sau lipsă de încredere în sine. Dar nu puțini dintre vizitatorii noştri o cunosc şi drept autoare de teatru pentru prichindei sau de cărți bogat ilustrate, pentru copii mai mici. Sînziana Popescu este membră a Uniunii Scriitorilor din România, Filiala de Literatură pentru Copii și Tineret.

Alte pagini semnate de

Lăsaţi un răspuns
Puteți folosi următoarele tag-uri XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>