Categorii Anunțuri

1 IUNIE începe cu Teatrul Național Radiofonic

de Sînziana Popescu

Dragi prichindei, părinți și bunici, vineri, 1 iunie, începând cu ora 11.00, în mansarda librăriei Cărturești Verona, vă așteptăm la o nouă audiție-atelier din cadrul proiectului „Teatru radiofonic în culori”, care împlinește un an și care a fost realizat în parteneriat de Teatrul Național Radiofonic și librăria Cărturești Verona.

Cu această ocazie festivă vom asculta și ilustra de zor spectacolul radiofonic după una dintre primele mele piese – „Viața ca o poveste”. Vă promitem un show plin de surprize, în care un copil și un actor află de ce dispar personajele din lumea poveștilor și, mai cu seamă, cum anume le-ar putea ajuta.


Adaptarea radiofonică – Magda Duțu

Din distribuție fac parte: Dorina Lazăr, Petre Lupu, Anca Sigartău, Bianca Zurovski, Crenguța Hariton, Mircea Constantinescu, Adriana Trandafir, Constantin Cojocaru, Ion Pavlescu, Nicolae Pomoje.

Regia de studio – Janina Dicu

Regia muzicală – George Marcu

Regia tehnică – Vasile Manta

Regia artistică – Mihai Lungeanu

Așadar, vă așteptăm în atmosfera primitoare și creativă din mansarda poveștilor cu un basm minunat, numai bun de ascultat și de colorat într-o zi de dublă sărbătoare. Vom aduce din nou multe creioane proaspăt ascuțite și foi albe de desen, nerăbdătoare să fie umplute cu personajele și pățaniile din povestea pe care urmează s-o ascultați.

Și pentru că suntem la finalul unei stagiuni de audiții, iar de-a lungul întâlnirilor precedente s-au adunat multe ilustrații izbutite, după terminarea acestui atelier, îl voi ajuta pe Mihai Lungeanu – regizorul celor mai multe spectacole radiofonice pentru copii inspirate din scrierile autorilor români contemporani – să îi premieze pe realizatorii celor mai frumoase ilustrații.

De asemenea, toți copiii participanți vor primi drept CADOU din partea Teatrului Național Radiofonic: un CD audio cu spectacolul „Viața ca o poveste”. Vă așteptăm!

Notă: Intrarea e liberă, dar accesul se va face în limita locurilor disponibile. Vă rugăm să vă înscrieți la Tel: 0732003051 sau la [email protected]

Portretul autorului

este creatoarea seriei fantasy Andilandi, despre aventurile din Celălalt Târâm ale unor copii „încercați” de invidie, egoism sau lipsă de încredere în sine. Dar nu puțini dintre vizitatorii noștri o cunosc și drept autoare de teatru pentru prichindei sau de cărți bogat ilustrate, pentru copii mai mici. Sînziana Popescu este membră a Uniunii Scriitorilor din România, Filiala de Literatură pentru Copii și Tineret, membră DacinSARA și a Asociației Scriitorilor pentru Copii și Adolescenți ”“ De basm.

Alte pagini semnate de Sînziana Popescu pe Tărâmul lui Andilandi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *