Categorii Anunțuri

Audiții la Cărturești

de Sînziana Popescu

Dragi prichindei, librăria Cărturești și Teatrul Național Radiofonic vă propun o nouă suită de spectacole radiofonice. Acestea pot fi ascultate (și desenate 🙂 ) în fiecare lună în atmosfera primitoare și creativă din mansarda cu cărți.

Vineri, 20 octombrie, de la ora 17.00 vă invit iar alături de noi pentru a asculta una dintre piesele mele – „Alunecând într-o prună”, o poveste în care un băiețel învață de la un sâmbure de prună cum să se împrietenească cu propriul său frate mai mare.

Regia artistică îi aparține regretatului Mircea Albulescu, regia muzicală e semnată de George Marcu, iar distribuția îi include pe Constantin Dinulescu, Alexandrina Halic, Mircea Albulescu și Dorina Chiriac.

Înscrieri la 0732003051 / [email protected]

Portretul autorului

este creatoarea seriei fantasy Andilandi, despre aventurile din Celălalt Târâm ale unor copii „încercați” de invidie, egoism sau lipsă de încredere în sine. Dar nu puțini dintre vizitatorii noștri o cunosc și drept autoare de teatru pentru prichindei sau de cărți bogat ilustrate, pentru copii mai mici. Sînziana Popescu este membră a Uniunii Scriitorilor din România, Filiala de Literatură pentru Copii și Tineret, membră DacinSARA și a Asociației Scriitorilor pentru Copii și Adolescenți ”“ De basm.

Alte pagini semnate de Sînziana Popescu pe Tărâmul lui Andilandi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *