Categorii Anunțuri

Blânda invazie extraterestră

de Dan Mihu
Cei doi voioși extratereștri-copii de pe planeta Zizilon
Cei doi voioși extratereștri-copii de pe planeta Zizilon

Dacă citiți aceste rânduri și dacă vă interesează acest site, atunci cu siguranță că ați auzit de cei doi extratereștri-copii, apărători ai galaxiei Xarazon, veniți de pe planeta Zizilon pe nava Zorar, condusă de computerul de bord Zimitot: Itsy și Bitsy.

Itsy e fetița-roz, iar Bitsy e băiețelul-albastru, asta dacă i-ați întâlnit recent prin parcuri și nu știați care cine e. La radio vocile lor nu au culoare, deși cele două personaje sunt cât se poate de distincte ca personalități.

Noi i-am îndrăgit din primele lor zile de emisie, acum patru ani, și i-am ascultat cu încântare în lungile drumuri către grădiniță și înapoi. De aceea ne-am bucurat teribil când am aflat că recent au cucerit noi teritorii: în ședința din 8 septembrie, săptămâna trecută, Consiliul Național al Audiovizualului le-a dat voie să emită în câteva noi orașe din România, ceea ce va face ca minunatul post de radio al copiilor să fie disponibil în:

Alexandria – 106.9 FM
Alba Iulia – 91.9 FM
Bacău – 100,6 FM
Banat – 87.9 FM
Botoșani – 95 FM
Brăila – 88.3 FM
București – 99,3 FM,
Cluj-Napoca – 107.3 FM
Focșani – 97,6 FM
Giurgiu – 91.3 FM
Galați – 88.3 FM
Satu Mare – 88,7 FM
Sibiu – 97.5 FM
Suceava – 95 FM
Târgoviște – 104,5 FM
Tulcea – 89.5 FM
și pe Litoral- 98,2 FM

Acum și mai mulți copii vor putea vorbi cu Aranburu și Cătălin, cu Maștera și Piticul, cu Zăpă, cu Magicianul, cu Buna Poveștilor sau cu Spiridușul Nu-Știu-Cum-Mă-Cheamă.

Dacă orașul vostru nu este pe listă, dacă nu mai folosiți aparate de radio sau dacă, pur și simplu, nu mai aveți răbdare să așteptați începerea emisiei într-una din noile localități, vă invităm să îi ascultați și online pe ItsyBitsy.ro.

Tot acolo veți găsi și un post dedicat special celor mici – ItsyBitsy Bebe – precum și o sumedenie de articole, jocuri și recomandări de evenimente alese cu grijă și simț de răspundere.

Felicitări CNA-ului pentru deschiderea arătată cu această ocazie. Și, mai ales, felicitări și multă putere de muncă celor care realizează minunatele programe ale acestui post de radio unic în Europa.

Iar în încheiere, cum ar spune și Itsy, „spiritul bun sa va lumineze sufletul!”

Portretul autorului

este un blajin de pe Celălalt Tărâm. Sau măcar încearcă.

Alte pagini semnate de Dan Mihu pe Tărâmul lui Andilandi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *