Sînziana Popescu | blog

Zapis de trecere către o altfel de copilărie

Povești șoptite… la radio

de Sînziana Popescu

Dacă doriți să mă ascultați vorbind despre literatura pentru copii, basmele de ieri și de azi, cărți favorite, editorii și ilustratorii cu care am lucrat ori despre cum scriu și cât publică scriitorii români vs. colegii lor străini, aveți mai jos un foarte scurt fragment din emisiunea „Acolade”, produsă de Radio România Cultural. Gazda emisiunii – Cristian Bleotu, căruia îi mulțumesc pentru invitație.

A doua parte a discuției noastre va fi difuzată miercuri, 25 ianuarie, de la 21.10, la Radio România Cultural.

Etichete: ,
Portretul autorului Sînziana Popescu este creatoarea seriei fantasy Andilandi, despre aventurile din Celălalt Târâm ale unor copii „încercaţi” de invidie, egoism sau lipsă de încredere în sine. Dar nu puțini dintre vizitatorii noştri o cunosc şi drept autoare de teatru pentru prichindei sau de cărți bogat ilustrate, pentru copii mai mici. Sînziana Popescu este membră a Uniunii Scriitorilor din România, Filiala de Literatură pentru Copii și Tineret.

Alte pagini semnate de

5 răspunsuri »

  1. Nu pot să aud înregistrarea. 🙁 Poți face ceva? Mulțam!

  2. Dar acum?

  3. Nu 🙁

  4. Duc cursorul in zona si nu apare nimic care sa fie accesabil …

  5. Ce browser și sistem de operare folosiți? Ar trebui să vedeți un buton de Play în stânga-sus.

Lăsaţi un răspuns
Puteți folosi următoarele tag-uri XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>