Categorii Anunţuri, Zi de zi

Seria Andilandi din nou la Radio

de Sînziana Popescu

Dragi copii, părinți și bunici, Teatrul Naţional Radiofonic pentru copii deschide poarta sărbătorilor cu un spectacol în premieră absolută, o producţie de anvergură în şase episoade, care se va difuza la Radio România Cultural vreme de trei weekenduri (4-5 decembrie, 11-12 decembrie şi 18-19 decembrie, de la ora 9.00): adaptarea radiofonică a celui de-al doilea volum al seriei fantasy ANDILANDI – „Aventura gemenilor Andrei și Lucia dincolo de Poiana Vie” de Sînziana Popescu, în regia lui Mihai Lungeanu.

În distribuţie: Constantin Codrescu, Anemary Ziegler, Daniel Alexandru Voinea, Ioana Popovici Chelaru, Eugen Cristea, Ion Haiduc, Jeanine Stavarache, Manuela Ciucur, Alexandru Georgescu, Constantin Cojocaru, Marina Flueraşu, Violeta Berbiuc, Mihaela Coveşanu, Carmen Sascău, Daniel Badale, Daniela Ioniţă Marcu, Orodel Olaru, Marcelo Cobzariu, Sorin Sandu, George Grigore, Costina Ciuciulică, Adina Lucaciu, Ştefan Velniciuc, Nicolae Călugăriţa, Mihaela Neacşu, Varty Mihail, Alexandra Spătaru, Andrei Iordache, Claudia Laurenţia Dionise, Alexandru Robu, Cristian Dionise, Virginia Vasilache, Camelia Pintilie, Şerban Chiţu, Robert Oprea.

Redactor: Irina Soare. Regia de montaj: Florin Bădic şi Robert Vasiliţă. Regia de studio: Janina Dicu. Muzica originală şi regia muzicală: George Marcu. Regia tehnică: Mihnea Chelaru.

Mai multe detalii puteți afla pe pagina Teatrului Național Radiofonic.

Audiție plăcută! Și pentru cei interesați de cărți, să știți că le puteți împrumuta de la Biblioteca Națională sau le găsiți în librării (primele 2 volume la Editua Nemi, iar vol 3, 4 și 5 la Cărturesti)

Portretul autorului

este creatoarea seriei fantasy Andilandi, despre aventurile din Celălalt Târâm ale unor copii „încercaţi” de invidie, egoism sau lipsă de încredere în sine. Dar nu puțini dintre vizitatorii noştri o cunosc şi drept autoare de teatru pentru prichindei sau de cărți bogat ilustrate, pentru copii mai mici. Sînziana Popescu este membră a Uniunii Scriitorilor din România, Filiala de Literatură pentru Copii și Tineret, membră DacinSARA și a Asociației Scriitorilor pentru Copii și Adolescenți – De basm.

Alte pagini semnate de Sînziana Popescu pe Tărâmul lui Andilandi.

Ți-a plăcut? Lasă-ne un comentariu.