Categorii Cronici și recomandări

Meet the Robinsons – filmul

de Sînziana Popescu

Afișul filmuluiPrin primăvară vă recomandam filmulețul acesta, sfătuindu-vă să mai aveți puțintică răbdare până-n iunie, când urma să apară și pe ecranele noastre.
Și se pare că n-am greșit foarte tare cu previziunile…

Povestea e într-adevăr una neașteptată, moralizatoare (dar în porții mici și eficiente) și, nu în ultimul rând, optimistă, senină. Eu zic că o să vă placă și vouă, și micuțului vostru.

Istorioara micului orfan Lewis care își găsește o familie adoptivă, dar nu în prezent, ci într-un viitor îndepărtat, în anul 2037, e una care merită oareșce atenție.

Unde mai pui că Lewis cunoaște în casa Robinsonilor câini care poartă ochelari, pentru că asigurarea lor nu acoperă prețul lentilelor de contact, întâlnește broaște cântărețe, modificate genetic, și descoperă că familia pe care și-o dorește cu ardoare este una cu totul și cu totul specială. Ce v-ați putea dori în plus de la un film de vacanță, pentru întreaga familie?

Portretul autorului

este creatoarea seriei fantasy Andilandi, despre aventurile din Celălalt Târâm ale unor copii „încercați” de invidie, egoism sau lipsă de încredere în sine. Dar nu puțini dintre vizitatorii noștri o cunosc și drept autoare de teatru pentru prichindei sau de cărți bogat ilustrate, pentru copii mai mici. Sînziana Popescu este membră a Uniunii Scriitorilor din România, Filiala de Literatură pentru Copii și Tineret, membră DacinSARA și a Asociației Scriitorilor pentru Copii și Adolescenți ”“ De basm.

Alte pagini semnate de Sînziana Popescu pe Tărâmul lui Andilandi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *