Categorii Cronici și recomandări

Țestoasele ninja de ieri și de azi

de Sînziana Popescu

Deja am văzut filmul, așa că vă pot spune că… trailerul e foarte bine făcut. Dacă ar fi să ne luăm după el, am putea crede că la cinematograf ne așteaptă o aventură de zile mari, cu replici picante și personaje atent creionate. Din păcate însă, ceea ce găsiți în trailer e cam tot ce are pelicula în dotare.

Bine, dacă mai pui la socoteală și vreo douăzeci de monștrii, nu e tot. Dar nu știu cine s-ar duce la cinema numai ca să vadă o sumedenie de dihănii hidoase, desprinse parcă din viziunile unei persoane cu grave tulburări de personalitate.

În rest, vă spun sincer, nu recomand acest filmul. Nici copiilor voștri – s-ar putea să aibă coșmaruri, nici nostalgicilor – desenul asta nu are nicio legătură cu nărăvașele, dar și drăgălașele țestoase ninja din benzile desenate ale copilăriei noastre.

Portretul autorului

este creatoarea seriei fantasy Andilandi, despre aventurile din Celălalt Târâm ale unor copii „încercați” de invidie, egoism sau lipsă de încredere în sine. Dar nu puțini dintre vizitatorii noștri o cunosc și drept autoare de teatru pentru prichindei sau de cărți bogat ilustrate, pentru copii mai mici. Sînziana Popescu este membră a Uniunii Scriitorilor din România, Filiala de Literatură pentru Copii și Tineret, membră DacinSARA și a Asociației Scriitorilor pentru Copii și Adolescenți ”“ De basm.

Alte pagini semnate de Sînziana Popescu pe Tărâmul lui Andilandi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *