Categorii Însemnări

Alunecând într-o prună, teatru radiofonic pentru copii

de Sînziana Popescu
Alunecați înăuntru, vă rog...

După cum am promis, revin în forță cu următoarea piesă radiofonică găsită pe Trilulilu: Alunecând într-o prună. Din distribuție fac parte: Mircea Albulescu, Constantin Dinulescu, doamna Alexandrina Halic și, bineînțeles, Dorina Chiriac, mereu „copil” în piesele mele. Regia e semnată tot de Mircea Albulescu, iar muzica de George Marcu.

Între timp, atoatecăutătorul Google m-a înștiințat că înregistrări similare au ajuns și pe alte siteuri, deși nu cred că asta ar avea vreo relevanță. Pentru referință, o includem și noi aici și acum… Așadar, audiție plăcută!

Oare mai trebuie să spun că și această piesă se găsește în volumul Teatru pentru prichindei, mari, mici și mititei (Mediamorphosis, 2008)? Probabil că nu. Dar, dacă ați suportat mica morală a piesei, sper că o să acceptați și această informație, poate utilă.

Portretul autorului

este creatoarea seriei fantasy Andilandi, despre aventurile din Celălalt Târâm ale unor copii „încercați” de invidie, egoism sau lipsă de încredere în sine. Dar nu puțini dintre vizitatorii noștri o cunosc și drept autoare de teatru pentru prichindei sau de cărți bogat ilustrate, pentru copii mai mici. Sînziana Popescu este membră a Uniunii Scriitorilor din România, Filiala de Literatură pentru Copii și Tineret, membră DacinSARA și a Asociației Scriitorilor pentru Copii și Adolescenți ”“ De basm.

Alte pagini semnate de Sînziana Popescu pe Tărâmul lui Andilandi.

4 comentarii la “Alunecând într-o prună, teatru radiofonic pentru copii

  1. O piesa de teatru absolut superba, iar replicile de asemenea. Ma bucur ca am avut ocazia de a interpreta un personaj din aceasta piesa.

  2. O piesă de teatru pe care o voi Å£ine minte mereu, mă bucur că am avut ocazia de a intra în pielea unuia dintre personaje.
    Dar ar vrea dacă se poate, un site unde este doar textul. Că site-ul pe care găsisem cartea online nu mai există.
    Åži am nevoie urgenÅ£ă pentru o temă la ÅŸcoală..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *