Categorii Însemnări

Domnul de ciocolată – piesă radiofonică

de Sînziana Popescu
Clătita cu afine şi Domnul de ciocolată
Clătita cu afine şi Domnul de Ciocolată
Clătita cu afine şi Domnul de ciocolată

Iată ce am mai găsit în peregrinările mele pe net. Un spectacol radiofonic după un text pe care l-am scris mai demult: Domnul de Ciocolată.

Întotdeauna am regretat că Teatrul Naţional Radiofonic nu distribuie aceste piese şi pe CD. Ştiu că ele se reiau periodic, dar nu aflu întotdeauna când anume. Mai primesc telefoane de la prieteni şi de la rude care prind întâmplător transmisiunea şi se amuză reascultându-le. M-aş amuza şi eu. Acum văd că s-a găsit cineva care să le facă disponibile pe Internet. Oricând. Ce aş mai putea adăuga – mă piratează, deci exist? 😉

Oricum, dacă respectivii pot face cadou copiilor piesele mele, nu văd de ce n-aş putea face şi eu acelaşi lucru. Începem astăzi cu Domnul de Ciocolată, o adaptare radiofonică semnată de Mihai Lungeanu, din stagiunea 2002-2003.

Ilustraţia provine de pe coperta volumului Teatru pentru prichindei, mari, mici şi mititei (Mediamorphosis, 2008)

Portretul autorului

este creatoarea seriei fantasy Andilandi, despre aventurile din Celălalt Târâm ale unor copii „încercaţi” de invidie, egoism sau lipsă de încredere în sine. Dar nu puțini dintre vizitatorii noştri o cunosc şi drept autoare de teatru pentru prichindei sau de cărți bogat ilustrate, pentru copii mai mici. Sînziana Popescu este membră a Uniunii Scriitorilor din România, Filiala de Literatură pentru Copii și Tineret, membră DacinSARA și a Asociației Scriitorilor pentru Copii și Adolescenți – De basm.

Alte pagini semnate de Sînziana Popescu pe Tărâmul lui Andilandi.

1 comentariu la “Domnul de ciocolată – piesă radiofonică

Ți-a plăcut? Lasă-ne un comentariu.