Categorii Însemnări

Domnul de ciocolată – piesă radiofonică

de Sînziana Popescu
Clătita cu afine și Domnul de ciocolată
Clătita cu afine și Domnul de Ciocolată
Clătita cu afine și Domnul de ciocolată

Iată ce am mai găsit în peregrinările mele pe net. Un spectacol radiofonic după un text pe care l-am scris mai demult: Domnul de Ciocolată.

Întotdeauna am regretat că Teatrul Național Radiofonic nu distribuie aceste piese și pe CD. Știu că ele se reiau periodic, dar nu aflu întotdeauna când anume. Mai primesc telefoane de la prieteni și de la rude care prind întâmplător transmisiunea și se amuză reascultându-le. M-aș amuza și eu. Acum văd că s-a găsit cineva care să le facă disponibile pe Internet. Oricând. Ce aș mai putea adăuga – mă piratează, deci exist? 😉

Oricum, dacă respectivii pot face cadou copiilor piesele mele, nu văd de ce n-aș putea face și eu același lucru. Începem astăzi cu Domnul de Ciocolată, o adaptare radiofonică semnată de Mihai Lungeanu, din stagiunea 2002-2003.

Ilustrația provine de pe coperta volumului Teatru pentru prichindei, mari, mici și mititei (Mediamorphosis, 2008)

Portretul autorului

este creatoarea seriei fantasy Andilandi, despre aventurile din Celălalt Târâm ale unor copii „încercați” de invidie, egoism sau lipsă de încredere în sine. Dar nu puțini dintre vizitatorii noștri o cunosc și drept autoare de teatru pentru prichindei sau de cărți bogat ilustrate, pentru copii mai mici. Sînziana Popescu este membră a Uniunii Scriitorilor din România, Filiala de Literatură pentru Copii și Tineret, membră DacinSARA și a Asociației Scriitorilor pentru Copii și Adolescenți ”“ De basm.

Alte pagini semnate de Sînziana Popescu pe Tărâmul lui Andilandi.

1 comentariu la “Domnul de ciocolată – piesă radiofonică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *