Categorii Însemnări

Prima excursie cu școala

de Sînziana Popescu
Ce mult îmi place să fotografiez statui. Nu se prea mișcă... ;)
Ce mult îmi place să fotografiez statui. Nu se prea mișcă...
Ce mult îmi place să fotografiez statui. Nu se prea mișcă...

Sâmbătă am fost plecați până la Sinaia, într-o mini-excursie cu școala. Știu că a fost cod galben pentru ninsoare, că orice om cuminte și cu minte ar fi stat acasă, dar noi ne-am aventurat până la Peleș și nu ne-a părut rău deloc. Pe drum a nins întruna, e drept, dar ce copil nu și-ar fi dorit asta într-o excursie? Am vizitat Muzeul ceasurilor din Ploiești și Muzeul cinegetic de la Posada – două „obiective” turistice superbe pe care le ratam mereu atunci când ne duceam în excursie de capul nostru – și am revăzut Mânăstirea Sinaia și Peleșul.

Regele nu era acasă, plecase pentru câteva zile din țară, dar noi ne-am distrat foarte bine și în absența lui. Am făcut turul de bază al castelului, ne-am bulgărit printre statuile din față (spre disperarea paznicilor care erau speriați că vom sparge vitraliile!), ne-am dat cu săniile prin zonă, apoi am plecat acasă îmbujorați, murați… și fericiți. 🙂

Portretul autorului

este creatoarea seriei fantasy Andilandi, despre aventurile din Celălalt Târâm ale unor copii „încercați” de invidie, egoism sau lipsă de încredere în sine. Dar nu puțini dintre vizitatorii noștri o cunosc și drept autoare de teatru pentru prichindei sau de cărți bogat ilustrate, pentru copii mai mici. Sînziana Popescu este membră a Uniunii Scriitorilor din România, Filiala de Literatură pentru Copii și Tineret, membră DacinSARA și a Asociației Scriitorilor pentru Copii și Adolescenți ”“ De basm.

Alte pagini semnate de Sînziana Popescu pe Tărâmul lui Andilandi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *