Categorii Însemnări

Un cadou-surpriză de 8 Martie: o minunată recenzie la seria Andilandi

de Sînziana Popescu

La Librarium Book Corner, împreună cu Steve Jobs :)Deși articolul pe care mă pregătesc să vi-l recomand a fost publicat ieri, în 7 martie, eu îl consider un cadou de ziua mămicilor. Un cadou-surpriză de care m-am bucurat foarte tare. Desigur, sunt încântată de fiecare dată când descopăr o recenzie favorabilă la cărțile seriei „Andilandi”, dar atunci când scriu copiii, vă spun drept, mă bucur cel mai tare.

Iată linkul către blogul „Adameștilor”. Sper să vă placă recenzia lui Luca, pe care îl felicit pentru efort și sinceritate, și mai sper să recomandați și voi cărțile seriei Andilandi tuturor copiilor pe care-i cunoașteți.

Portretul autorului

este creatoarea seriei fantasy Andilandi, despre aventurile din Celălalt Târâm ale unor copii „încercați” de invidie, egoism sau lipsă de încredere în sine. Dar nu puțini dintre vizitatorii noștri o cunosc și drept autoare de teatru pentru prichindei sau de cărți bogat ilustrate, pentru copii mai mici. Sînziana Popescu este membră a Uniunii Scriitorilor din România, Filiala de Literatură pentru Copii și Tineret, membră DacinSARA și a Asociației Scriitorilor pentru Copii și Adolescenți ”“ De basm.

Alte pagini semnate de Sînziana Popescu pe Tărâmul lui Andilandi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *