Categorii Însemnări

Cursuri de scriere creativă online

de Sînziana Popescu

Parcă în ciuda vremurilor tulburi pe care le trăim, pentru mine lunile martie și aprilie au fost pline de surprize plăcute. Am început înregistrările pentru serialul radiofonic după cel de-al doilea volum al seriei Andilandi, am continuat cu proiectul #StămAcasă, inițiat de Editura Nemi, și am încheiat cu atelierul de scriere creativă organizat de Academia Motanov. Asta așa, pe post de cireașă de pe tort. 🙂 Așa că m-am concentrat pe astfel de momente, pline de emoții și de bucurii, gândindu-mă că cele rele trebuie neapărat să se spele, iar cele bune e obligatoriu să se adune.

Cursurile de scriere creativă au fost primele de acest fel pe care le-am ținut pentru copii, dar și primele cursuri online pe care le-am coordonat. A fost mai solicitant decât am anticipat, dar m-am simțit și neașteptat de bine și sper din suflet că și micuții vor duce puțin dorul întâlnirilor noastre. Textele pe care le-au finalizat sunt izbutite, zic eu, copiii au condei și toți au fost dornici să învețe.

Dacă sunteți curioși să le citiți, le găsiți pe site-ul Academiei Motanov. Lectură plăcută, dragi cititori! Și felicitări, dragii mei povestași (Codrin, Ilinca, Matei, Luca și Tiana)!

 

Portretul autorului

este creatoarea seriei fantasy Andilandi, despre aventurile din Celălalt Târâm ale unor copii „încercaţi” de invidie, egoism sau lipsă de încredere în sine. Dar nu puțini dintre vizitatorii noştri o cunosc şi drept autoare de teatru pentru prichindei sau de cărți bogat ilustrate, pentru copii mai mici. Sînziana Popescu este membră a Uniunii Scriitorilor din România, Filiala de Literatură pentru Copii și Tineret, membră DacinSARA și a Asociației Scriitorilor pentru Copii și Adolescenți – De basm.

Alte pagini semnate de Sînziana Popescu pe Tărâmul lui Andilandi.

Ți-a plăcut? Lasă-ne un comentariu.