Categorii Anunţuri

Cu Andilandi „pe sticlă”

de Sînziana Popescu

Săptămâna trecută am sărbătorit pe Facebook prima mea ieșire „la rampă” ori, mai bine zis, apariție „pe sticlă”. Și a ieșit așa de bine, încât am uitat să postez înregistrarea și pe site. Dar nu-i nimic, mai bine mai târziu decât niciodată. 😉

Lectura mea a făcut parte din proiectul inițiat de Editura Nemi, proiect în care scriitorii citesc de la distanță celor mici cât timp #stămacasă! 💛Sper să vă placă fragmentul în care Vlad Ionescu, eroul primului volum al seriei #Andilandi, își cunoaște Calul Năzdrăvan, cel care îi va fi tovarăș de nădejde pe tot parcursul peripețiilor sale în lumea personajelor mitologice românești.

Așadar, poftiți în poveste! 😉

Portretul autorului

este creatoarea seriei fantasy Andilandi, despre aventurile din Celălalt Târâm ale unor copii „încercaţi” de invidie, egoism sau lipsă de încredere în sine. Dar nu puțini dintre vizitatorii noştri o cunosc şi drept autoare de teatru pentru prichindei sau de cărți bogat ilustrate, pentru copii mai mici. Sînziana Popescu este membră a Uniunii Scriitorilor din România, Filiala de Literatură pentru Copii și Tineret, membră DacinSARA și a Asociației Scriitorilor pentru Copii și Adolescenți – De basm.

Alte pagini semnate de Sînziana Popescu pe Tărâmul lui Andilandi.

Ți-a plăcut? Lasă-ne un comentariu.