Dragi prieteni ai Tărâmului lui Andilandi din Iași și din împrejurimi, vă dau de știre că în acest an voi participa la „Șotron. Festivalul copilăriei”, care se va desfășura în perioada 7-9 iunie 2019, în grădina Muzeului „Mihail Sadoveanu”. Evenimentul dedicat seriei fantasy „Andilandi” (Editura Nemi) va avea loc sâmbătă, 8 iunie, de la ora 11:00, în Muzeul „Mihail Sadoveanu”.

Citește în continuare "Andilandi la „Festivalul copilăriei”"

Următorul popas? La Galați. Deci, dragi gălățeni, nu uitați că sâmbătă, de la ora 12.00, vă dau întâlnire la Librăria Donaris, ca să vorbim despre primele două volume ale seriei fantasy Andilandi, publicate de curând la Editura Nemi. Alături de mine vor fi (și vor vorbi despre aceste cărți) Amira și Cătălina Coman de la Portia de citit. De-abia aștept să ne cunoaștem! 😉


Andilandi la MNRL

de Sînziana Popescu

Dragi prieteni din București, vă aștept sâmbătă, de la ora 11.00, la Muzeul Național al Literaturii Române ca să povestim despre primele două volume ale seriei fantasy Andilandi, Călătoria lui Vlad pe Celălalt Tărâm și Aventura gemenilor Andrei și Lucia dincolo de Poiana Vie, apărute de curând la Editura Nemi. Dacă vă plac basmele românești cu Cai Năzdrăvani, Zmei, Balauri, Solomonari, Blajini, Uriași și Sânziene, nu uitați de acest eveniment, pentru că atunci vom vorbi despre mai toate aceste personaje mult-îndrăgite, pe care le veți regăsi și în cărțile acestei serii. De-abia aștept să ne cunoaștem!

Citește în continuare "Andilandi la MNRL"

Dragi prieteni ai seriei „Andilandi”, nu uitați că duminică, de la ora 16.00, ne vedem la Librăria Humanitas de la Cişmigiu ca să vorbim despre primul volum al seriei (Călătoria lui Vlad pe Celălalt Tărâm), dacă doriți și despre cel de-al doilea (Aventura gemenilor Andrei și Lucia dincolo de Poiana Vie), ba chiar putem pregăti și terenul pentru volumul nr. 3 al seriei (Drumul Anei prin Valea Plângerii), care urmează să apară tot la Editura Nemi, dar prin toamnă, în ajunul Târgului Internațional GAUDEAMUS.

Citește în continuare "Andilandi la Fanbook"

 

 

REVOLTA POVEȘTILOR – adaptare după un text de Sînziana Popescu PREMIERĂ 31 MARTIE 2019, ora 19,00 Palatul Național al Copiilor

Basmele sunt esențiale pentru educația copiilor noștri. Le deschid poarta către o lume nebănuită, plină de aventură și poezie, poate cea mai frumoasă dintre lumile posibile, lumea cărților, le formează gustul pentru lectură și îi pregătesc ca viitori rafinați cititori pe fiecare. Însă vremurile se schimbă, iar noi ne schimbăm împreună cu ele. Copiii par tot mai acaparați de tehnologie, părinții sunt copleșiți de ritmul alert al vieții, timpul parcă se comprimă, iar magia poveștilor pierde teren.

Citește în continuare "REVOLTA POVEȘTILOR – PREMIERĂ"

Dragi prieteni ai Tărâmului lui Andilandi, vă anunț cu bucurie că seria fantasy „Andilandi”, în noua ei formulă, se numără acum printre cărțile Editurii Nemi. Seria va include șapte romane și un volum de povestiri și e inspirată din miturile românilor și din basmele noastre din bătrâni. Cărțile îi vor purta pe cititori într-o lume fascinantă, populată de personaje mitologice românești readuse în actualitate, dar și de personaje moderne, cu care copiii se pot identifica ușor.

Citește în continuare "Seria fantasy ANDILANDI, acum la Editura Nemi"