Categorii Anunțuri

Revolta poveștilor revine în forță

de Sînziana Popescu

Dacă n-ați plecat nicăieri în mini-vacanța de Rusalii și n-aveți nicio idee cum să vă distrați juniorii cu vremea asta capricioasă (toată săptămâna a fost însorit, iar în weekend, cică, plouă), vă recomand un spectacol pentru toată familia, o adaptare după un text mai vechi de-al meu, dar de succes, jucat ani la rând pe scenele profesioniste din țară, în școli și cluburi de elevi, dar și la Teatrul Național Radiofonic (Viața ca o poveste).

Adaptarea – „Revolta poveștilor”, în regia lui Tony Adam Horatiu, încă se mai joacă la Teatrul Stela Popescu din București. Este un spectacol izbutit, zic eu, la care vă promit că o să vă distrați cu mic, cu mare, deci îl recomand călduros tuturor familiilor cu copii mari.

Portretul autorului

este creatoarea seriei fantasy Andilandi, despre aventurile din Celălalt Târâm ale unor copii „încercați” de invidie, egoism sau lipsă de încredere în sine. Dar nu puțini dintre vizitatorii noștri o cunosc și drept autoare de teatru pentru prichindei sau de cărți bogat ilustrate, pentru copii mai mici. Sînziana Popescu este membră a Uniunii Scriitorilor din România, Filiala de Literatură pentru Copii și Tineret, membră DacinSARA și a Asociației Scriitorilor pentru Copii și Adolescenți ”“ De basm.

Alte pagini semnate de Sînziana Popescu pe Tărâmul lui Andilandi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *