Călătoria lui Vlad în Celălalt TărâmCălătoria lui Vlad în Celălalt Tărâm

Roman pentru copii (9-14 ani)

Ediție cartonată
Finisaj mat cu lăcuire selectivă
Format 11,5 x 16,5 cm
368 de pagini
12 portrete alb-negru

ISBN 978-973-88826-1-4
Apărut: august 2008

Preț recomandat de vânzare în librării: 25 lei
(TVA inclus)

Preț promoțional pe Mediamorphosis: 19 lei
(inclusiv TVA și taxe poștale)

8 comentarii la “Despre primul volum

  1. Buna, felicitari pentru carti! Eu abia azi am descoperit ca exista, mergand din blogroll in blogroll. Cum sunt mamica si foarte pasionata de lectura, caut mereu lecturi noi pe care sa le adaug in biblioteca in curs de formare pentru fiica mea. O sa va recomand la mine pe blog in rubrica „Cartea de miercuri” de saptamana viitoare, daca nu te deranjeaza, si o sa le comand cat de curand, ador ca se scrie romaneste pentru copii. Crezi ca ai putea sa imi trimiti copertile in format jpg pe mail? Multumesc mult si continua, scrie in continuare pentru copiii din Romania!

  2. MulÅ£umesc pentru felicitări. Continui să scriu. Promit!

    Ai un site frumos, deÅŸtept ÅŸi… gustos. Sper să nu mă îngraÅŸ doar citindu-Å£i reÅ£etele. 🙂 Propunerea ta este foarte generoasă ÅŸi mă onorează.

    Ambele coperte, în format jpg, le poÅ£i găsi pe site-ul editurii Mediamorphosis. Dacă sunt suficient de mari pentru ce ai tu nevoie, te rog să le iei de acolo. Dacă nu, spune-mi ÅŸi îi voi contacta pe cei de la editură ca să îÅ£i trimită un fiÅŸier încă ÅŸi mai mare pe adresa de mail indicată în precedentul comentariu. Ok?

  3. O sa intru pe site si le iau de acolo. Nu vroiam sa le copiez fara un acord prealabil de la voi, nu vreau sa incalc drepturile de autor 🙂 O zi frumoasa!

  4. Sanziana, eu am o rubrica pe blog care se numeste Interviul de luni, si as vrea sa fii tu urmatoarea mea intervievata, ca sa zic asa 😉 te rog sa intri sa vezi despre ce e vorba si daca tu consideri ca merita sa-ti pierzi putin timp cu cateva intrebari da-mi un email ca sa am unde sa iti scriu. Multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *