Nepotul magicianului

Coperta cărții "Nepotul magicianului" Celor care au văzut filmulețul făcut după Cronicile din Narnia, dar n-au încercat încă niciunul dintre cele șapte volume oferite de Editura Rao, le recomand să înceapă cu începutul: cu Nepotul Magicianului. Mai precis cu ce s-a „întâmplat” înaintea filmului. Nu numai pentru că îmi place mie s-o iau cronologic, ordonat, ci pentru că ar fi păcat să nu asistați, împreună cu prichindelul vostru, la nașterea lumii în care producătorii filmului vă invită, atât de insistent, să intrați. Ar fi păcat să nu aflați cum a început totul și mai ales de ce…

Citește în continuare "Nepotul magicianului"

„Un Poe al adolescenților”

Ați citit cumva „Cronicile Wardstone” -„Ucenicul vraciului„, „Blestemul vraciului” și „Secretul vraciului„, scrise de autorul britanic Joseph Delaney?
Eu le-am citit de curând pe toate și simt că pleznesc dacă n-apuc să vă spun măcar două vorbe despre ele. Prietenii m-au sfătuit să n-o fac, fiindcă s-ar putea să vă pierd de mușterii, dar chiar nu sunt în stare să mă abțin. Cărțile (toate trei) sunt absolut fascinante!

Citește în continuare "„Un Poe al adolescenților”"