Dacă aveți chef de plimbări & cumpărături, vă recomandăm să dați o raită și prin Parcul Grădina Icoanei, să vizitați Gradina cu Artiști – Targ de Sânziene. Veți găsi multe lucrușoare haioase (bijuterii, tricouri, rochițe, căni, tablouri etc.) plus înghețată delicioasă și limonadă din belșug. Am trecut și noi ieri pe acolo și nu ne-a părut rău. Mai ales că am plecat acasă cu o coroniță din flori de Sânziene, împletită cu migală de o micuță artistă.

Citește în continuare "Târg de Sânziene"

Aventura gemenilor pe… Kindle

După cum probabil că vă așteptați, urmează un al doilea anunț important pentru (cei departe de) țară. Iată-l:

De ieri am fost anunțată că Aventura gemenilor dincolo de Poiana Vie, al doilea volum al seriei Andilandi, poate fi cumpărat și de pe Amazon, în format electronic, pentru toate dispozitivele care „citesc” Kindle. Asta se referă fie la aparatul ca atare, fie la tot felul de telefoane mobile (iPhone, Android și Blackberry), fie chiar la PC sau Mac-uri.

Volumul este disponibil atât în magazinul Amazon din Statele Unite, cât și în mai noul său „frățior” cu același nume din Marea Britanie. Prețul în Statele Unite ar trebui să fie de 3,99 dolari (dacă vă conectați printr-un server de pe teritoriul SUA), respectiv 2,56 lire sterline, în Anglia. În România, prețul ajunge la 6,89 dolari și, respectiv, 2,91 lire, cu toate taxele incluse.

În privința celui de-al treilea anunț important…

Citește în continuare "Gemenii pe Amazon… Kindle"

Coperta primului volum al seriei Andilandi disponibil pe Kindle

M-am gândit să postez și aici câteva rânduri în cinstea mărețului eveniment. Nu de alta, dar la noi dacă nu te lauzi singur, sunt puțini cei care ți-o iau înainte. Așa că vă anunț și pe voi, dacă n-ați aflat deja de pe site-ul Adei (mult mai des actualizat și mai comentat decât acesta), că acum puteți da de „Călătoria lui Vlad în Celălalt Tărâm” și pe Amazon – chiar aici. Varianta electronică e mai ușor de manipulat (dacă sunteți dotați cu sculele trebuincioase: Kindle,…Citește în continuare „Prima carte Kindle pentru copii în limba română”