Categorii Piatra de hotar

Prima carte Kindle pentru copii în limba română

de Sînziana Popescu
Coperta primului volum al seriei Andilandi disponibil pe Kindle
Coperta primului volum al seriei Andilandi disponibil pe Kindle
Călătoria lui Vlad… pe Kindle

M-am gândit să postez şi aici câteva rânduri în cinstea măreţului eveniment. Nu de alta, dar la noi dacă nu te lauzi singur, sunt puţini cei care ţi-o iau înainte. Aşa că vă anunţ şi pe voi, dacă n-aţi aflat deja de pe site-ul Adei (mult mai des actualizat şi mai comentat decât acesta), că acum puteţi da de „Călătoria lui Vlad în Celălalt Tărâm” şi pe Amazon – chiar aici. Varianta electronică e mai uşor de manipulat (dacă sunteţi dotaţi cu sculele trebuincioase: Kindle, iPad, iPhone, iPod Touch, PC sau Mac) şi nu e foarte scumpă.

În curând, am înţeles că urmează să apară pentru Kindle şi cel de-al doilea volum al seriei Andilandi – „Aventura gemenilor dincolo de Poiana Vie”. Şi atunci cred că am să vă mai dezvălui ceva… Sau să vă spun încă de pe acum că volumul no. 3 e deja gata pentru paginare? Şi că în toamnă se pregăteşte o lansare de zile mari a seriei Andilandi?

Nu vă dezvălui mai multe, dar promit să revin cu informaţii concrete, atunci când le voi avea şi eu. Desigur, cu invitaţia subînţeleasă şi speranţa evidentă că ne veţi fi alături, dacă veţi dori şi dacă veţi putea. 🙂

Portretul autorului

este creatoarea seriei fantasy Andilandi, despre aventurile din Celălalt Târâm ale unor copii „încercaţi” de invidie, egoism sau lipsă de încredere în sine. Dar nu puțini dintre vizitatorii noştri o cunosc şi drept autoare de teatru pentru prichindei sau de cărți bogat ilustrate, pentru copii mai mici. Sînziana Popescu este membră a Uniunii Scriitorilor din România, Filiala de Literatură pentru Copii și Tineret, membră DacinSARA și a Asociației Scriitorilor pentru Copii și Adolescenți – De basm.

Alte pagini semnate de Sînziana Popescu pe Tărâmul lui Andilandi.

6 comentarii la “Prima carte Kindle pentru copii în limba română

 1. Frumossss. Foarte ingrijit facuta. Felicitari. Mai am putin si o dau gata. Si deci cand spuneati ca apare si volumul II pe Kindle?

  1. Nu spuneam, pentru că nu mi s-a spus. 🙂

   Teoretic, de acum totul depinde doar de editură şi de Amazon, dar demersurile pentru primul volum au durat aproape două luni, inclusiv corespondenţa lămuritoare cu americanii. Asta întrucât româna nu e recunoscută oficial în Kindle Store, dar noi am ţinut să avem diacritice în carte şi tot tacâmul.

   Sper ca greutăţile tehnice să li se pară mai mici prietenilor de la Mediamorphosis şi să scurteze mult întreg procesul. O să anunţ pe site şi pe Facebook imediat ce am veşti. 😀

  1. Volumul III va fi lansat simultan pe Kindle şi în varianta convenţională, pentru librării, în această toamnă. Până atunci, volumul II va fi prezent şi el pe Kindle. Mai departe… scrie-n carte. Om trăi şi om… citi. 😀

Ți-a plăcut? Lasă-ne un comentariu.