Categorii Piatra de hotar

Prima carte Kindle pentru copii în limba română

de Sînziana Popescu
Coperta primului volum al seriei Andilandi disponibil pe Kindle
Coperta primului volum al seriei Andilandi disponibil pe Kindle
Călătoria lui Vlad… pe Kindle

M-am gândit să postez și aici câteva rânduri în cinstea mărețului eveniment. Nu de alta, dar la noi dacă nu te lauzi singur, sunt puțini cei care ți-o iau înainte. Așa că vă anunț și pe voi, dacă n-ați aflat deja de pe site-ul Adei (mult mai des actualizat și mai comentat decât acesta), că acum puteți da de „Călătoria lui Vlad în Celălalt Tărâm” și pe Amazon – chiar aici. Varianta electronică e mai ușor de manipulat (dacă sunteți dotați cu sculele trebuincioase: Kindle, iPad, iPhone, iPod Touch, PC sau Mac) și nu e foarte scumpă.

În curând, am înțeles că urmează să apară pentru Kindle și cel de-al doilea volum al seriei Andilandi – „Aventura gemenilor dincolo de Poiana Vie”. Și atunci cred că am să vă mai dezvălui ceva… Sau să vă spun încă de pe acum că volumul no. 3 e deja gata pentru paginare? Și că în toamnă se pregătește o lansare de zile mari a seriei Andilandi?

Nu vă dezvălui mai multe, dar promit să revin cu informații concrete, atunci când le voi avea și eu. Desigur, cu invitația subînțeleasă și speranța evidentă că ne veți fi alături, dacă veți dori și dacă veți putea. 🙂

Portretul autorului

este creatoarea seriei fantasy Andilandi, despre aventurile din Celălalt Târâm ale unor copii „încercați” de invidie, egoism sau lipsă de încredere în sine. Dar nu puțini dintre vizitatorii noștri o cunosc și drept autoare de teatru pentru prichindei sau de cărți bogat ilustrate, pentru copii mai mici. Sînziana Popescu este membră a Uniunii Scriitorilor din România, Filiala de Literatură pentru Copii și Tineret, membră DacinSARA și a Asociației Scriitorilor pentru Copii și Adolescenți ”“ De basm.

Alte pagini semnate de Sînziana Popescu pe Tărâmul lui Andilandi.

6 comentarii la “Prima carte Kindle pentru copii în limba română

 1. Frumossss. Foarte ingrijit facuta. Felicitari. Mai am putin si o dau gata. Si deci cand spuneati ca apare si volumul II pe Kindle?

  1. Nu spuneam, pentru că nu mi s-a spus. 🙂

   Teoretic, de acum totul depinde doar de editură ÅŸi de Amazon, dar demersurile pentru primul volum au durat aproape două luni, inclusiv corespondenÅ£a lămuritoare cu americanii. Asta întrucât româna nu e recunoscută oficial în Kindle Store, dar noi am Å£inut să avem diacritice în carte ÅŸi tot tacâmul.

   Sper ca greutăÅ£ile tehnice să li se pară mai mici prietenilor de la Mediamorphosis ÅŸi să scurteze mult întreg procesul. O să anunÅ£ pe site ÅŸi pe Facebook imediat ce am veÅŸti. 😀

  1. Volumul III va fi lansat simultan pe Kindle ÅŸi în varianta convenÅ£ională, pentru librării, în această toamnă. Până atunci, volumul II va fi prezent ÅŸi el pe Kindle. Mai departe… scrie-n carte. Om trăi ÅŸi om… citi. 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *