Umbra verdeDin cauza unor probleme tehnice (calculator stricat, reparat nu foarte repejor), n-am apucat să scriu în timp util despre prima reuniune a Mafiei Mămicilor de la Verde Cafe, de vinerea trecută. Așa că am să scriu acum, mult după spartul târgului… Dar tot am să scriu, na, sâc!

Ne-am bucurat (și eu și „tati Dan”) că am găsit puterea să ne rupem din rutina zilnică și că ne-am făcut curaj să mai ieșim în lume, să cunoaștem părinți cu experiență (pe Ada, pe Klara, ori pe Degețica), părinți aflați la început de drum (ca Zu, cu al ei serafic bebe-Istvan ori pe Crina și seriosul ei pui Rareș, de la care nu ne-am mai putut dezlipi privirile) sau chiar superbe mămici în devenire (ca mariamirabela), să ne jucăm cu prichindeii mafioatelor prezente (”œcelălalt” Matei, Sofia, Gheo și, bineînțeles, Irina) și cu pisica-gazdă.

Citește în continuare "O după-amiază de vis"

Verde... cafeEra și normal să se întâmple asta. Până la urmă, Mafia Mămicilor ne-a cucerit. Dar nu ne-a „cucerit” opresiv-agresiv, ci ne-a „sedus” prin drăgălășenia ideii. Cu mic cu mare, de la Zmei la Blajini, toate personajele au chicotit amuzate și au promis să dea o mână de ajutor oricând, la nevoie…

Citește în continuare "Mafia Mămicilor a ajuns și pe Tărâmul lui Andilandi"