Categorii Anunțuri

Mafia Mămicilor a ajuns și pe Tărâmul lui Andilandi

de Sînziana Popescu

Verde... cafeEra și normal să se întâmple asta. Până la urmă, Mafia Mămicilor ne-a cucerit. Dar nu ne-a „cucerit” opresiv-agresiv, ci ne-a „sedus” prin drăgălășenia ideii. Cu mic cu mare, de la Zmei la Blajini, toate personajele au chicotit amuzate și au promis să dea o mână de ajutor oricând, la nevoie…

Dacă încă nu știți cine e Mafia Mămicilor și ce urmărește, aflați din Ziarul Copiilor, foaia (ne)oficială a Mafiei Mămicilor sau, și mai bine, vă invităm la prima întâlnire a mămicilor mafiote (cu pui cu tot). Eu abia aștept… Ne vedem pe data de 19 iunie, ora 18, la Verde Cafe.

Mai multe detalii găsiți aici.

Portretul autorului

este creatoarea seriei fantasy Andilandi, despre aventurile din Celălalt Târâm ale unor copii „încercați” de invidie, egoism sau lipsă de încredere în sine. Dar nu puțini dintre vizitatorii noștri o cunosc și drept autoare de teatru pentru prichindei sau de cărți bogat ilustrate, pentru copii mai mici. Sînziana Popescu este membră a Uniunii Scriitorilor din România, Filiala de Literatură pentru Copii și Tineret, membră DacinSARA și a Asociației Scriitorilor pentru Copii și Adolescenți ”“ De basm.

Alte pagini semnate de Sînziana Popescu pe Tărâmul lui Andilandi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *