Categorii Anunțuri, Piatra de hotar

Bun venit

de Sînziana Popescu

Bine ați venit pe Tărâmul lui Andilandi, un mini-portal pentru părinți și copii închinat acelei perioade lipsite de griji care este copilăria. O copilărie fără televizor, dar cu multe dintre basmele de odinioară sau cu povești noi, originale, cu cântece, fabule și poezii, cu colinde, cu jocuri relaxante sau stimulative, cu delicioase rețete de dulciuri. Am mai pus deoparte și unele articole serioase, cronici și însemnări despre lucruri numai bune de făcut împreună, în familie, în timpul liber.

O parte dintre basmele copilăriei noastre pot fi imprimate, direct de pe site, cu ilustrații cu tot, dar fără fundal și alte elemente parazite. Treptat, vom transpune toate poveștile și în pdf-uri printabile și le vom face accesibile în zona de download, numită, pe acest tărâm, Pachețelul pentru acasă. În rest, puteți rămâne în permanență la curent cu ceea ce am mai făcut, dacă folosiți distribuțiile RSS/ATOM. Asta până la realizarea newsletterului, aflat și el pe listă.

Ah, ar mai fi ceva… Dacă încă mai căutați vechiul site, puteți răsufla liniștiți. E aici.

Portretul autorului

este creatoarea seriei fantasy Andilandi, despre aventurile din Celălalt Târâm ale unor copii „încercați” de invidie, egoism sau lipsă de încredere în sine. Dar nu puțini dintre vizitatorii noștri o cunosc și drept autoare de teatru pentru prichindei sau de cărți bogat ilustrate, pentru copii mai mici. Sînziana Popescu este membră a Uniunii Scriitorilor din România, Filiala de Literatură pentru Copii și Tineret, membră DacinSARA și a Asociației Scriitorilor pentru Copii și Adolescenți ”“ De basm.

Alte pagini semnate de Sînziana Popescu pe Tărâmul lui Andilandi.