Categorii Anunțuri

Campania „Darul lecturii”

de Sînziana Popescu
Coperta volumului "Peter Pan în Grădina Kensington"
Cărticica din imagine are 35 de ani și mai bine.

Îi mulțumesc mult Laurei Frunză pentru că m-a inclus și pe mine în campania „Darul lecturii”, o inițiativă minunată care își propune să descopere rețeta magică prin care părinții pot deschide și dezvolta apetitul copiilor lor pentru lectură. Le urez și pe această cale mult succes și vă invit să aflați mai multe despre campanie pe blogul Laurei.

Pentru mămicile care n-au aflat încă, puține la număr cred/sper, Laura Frunza este autoarea blogului „Idei pentru mamici si copii” și o cunoscătoare și devoratoare avidă de carte pentru copii. În afara recenziilor publicate pe blogul ei sau pe diverse alte site-uri, Laura este și traducătoare de beletristică pentru copii și adolescenți, având până acum în palmares peste 30 de titluri traduse pentru diverse edituri din România.

Dacă aveți răbdare să citiți și interviul pe care mi l-a luat Laura, nu-mi mai rămâne decât să vă urez lectură plăcută. 🙂

Portretul autorului

este creatoarea seriei fantasy Andilandi, despre aventurile din Celălalt Târâm ale unor copii „încercați” de invidie, egoism sau lipsă de încredere în sine. Dar nu puțini dintre vizitatorii noștri o cunosc și drept autoare de teatru pentru prichindei sau de cărți bogat ilustrate, pentru copii mai mici. Sînziana Popescu este membră a Uniunii Scriitorilor din România, Filiala de Literatură pentru Copii și Tineret, membră DacinSARA și a Asociației Scriitorilor pentru Copii și Adolescenți ”“ De basm.

Alte pagini semnate de Sînziana Popescu pe Tărâmul lui Andilandi.

1 comentariu la “Campania „Darul lecturii”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *