Sînziana Popescu | blog

Zapis de trecere către o altfel de copilărie

FITC 2017

de Sînziana Popescu

Dacă sunteți mari iubitori de teatru, nu uitați că a început Festivalul Internațional de Teatru pentru Copii „100, 1.000, 1.000.000 de povești” (FITC), ediția a XIII-a, organizat de Teatrul „Ion Creangă” din București, care se desfășoară până pe 14 octombrie.

Evenimentele din cadrul festivalului vor avea loc la Teatrul „Ion Creangă” — Sala Mică, Teatrul de Comedie — Sala Nouă și Sala Studio, Teatrul Excelsior, Opera Comică pentru Copii, Centrul Național al Dansului București și Creart — Centrul de Creație, Artă și Tradiție.

Festivalul reunește 22 de producții adresate copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 luni și 12 ani, iar cele mai valoroase producții din festival vor fi recompensate de un juriu format din Robert Seguin (director al Centrelor Culturale Municipale Limoges și al Festivalului „Kaolin și Barbotine”, Franța), Vlad Massaci (regizor, România) și Adrian Titieni (actor și profesor universitar la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L.Caragiale”, România).

Programul e aici. ;)

Etichete:
Portretul autorului Sînziana Popescu este creatoarea seriei fantasy Andilandi, despre aventurile din Celălalt Târâm ale unor copii „încercaţi” de invidie, egoism sau lipsă de încredere în sine. Dar nu puțini dintre vizitatorii noştri o cunosc şi drept autoare de teatru pentru prichindei sau de cărți bogat ilustrate, pentru copii mai mici. Sînziana Popescu este membră a Uniunii Scriitorilor din România, Filiala de Literatură pentru Copii și Tineret.

Alte pagini semnate de

Lăsaţi un răspuns
Puteți folosi următoarele tag-uri XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>