Categorii Însemnări

Vlad despre… Vlad

de Sînziana Popescu
Portretul lui Vlad Ionescu, eroul primului volum din Andilandi
Portretul lui Vlad Ionescu, eroul primului volum din Andilandi
Vlad, așa cum a fost desenat de Cireșica Litinschi
Am descoperit de curând blogul unui puști de 13 ani, Vlad Ghetau, care printre alte postări are și o recenzie la cărțile seriei Andilandi. Mărturisesc că m-am bucurat când i-am citit recenzia, repovestirea, cum vreți să-i spunem, mai mult decât m-am bucurat de toate celelalte cronici la un loc. N-aș vrea să-i supăr pe scriitorii, nu foarte mulți la număr, care mi-au lăudat cartea, dar, pentru mine, faptul că „publicul țintă” citește, ba mai și scrie despre cărțile mele, este cea mai mare recompensă.

Pentru Vlad Ghetau (pentru că blogul lui nu permite comentarii):

Mulțumesc, Vlad! Mi-a făcut mare plăcere să descopăr că l-ai cunoscut pe Vlad al meu. Cronica ta e de departe cea mai sinceră și mai pasionantă recenzie a romanului meu din câte am citit până acum. Mă bucur că ți-a plăcut seria Andilandi. Continuă, te rog, să citești cât mai mult și să povestești pe blogul tău literar despre cărțile citite. 😉

Ți-am împrumutat linkul pentru site-ul „Tărâmul lui Andilandi”, poate așa reușesc să-ți întorc favoarea și să te ajut să-ți faci prieteni noi, copii deștepți, care au aceleași preocupări ca și tine.

Portretul autorului

este creatoarea seriei fantasy Andilandi, despre aventurile din Celălalt Târâm ale unor copii „încercați” de invidie, egoism sau lipsă de încredere în sine. Dar nu puțini dintre vizitatorii noștri o cunosc și drept autoare de teatru pentru prichindei sau de cărți bogat ilustrate, pentru copii mai mici. Sînziana Popescu este membră a Uniunii Scriitorilor din România, Filiala de Literatură pentru Copii și Tineret, membră DacinSARA și a Asociației Scriitorilor pentru Copii și Adolescenți ”“ De basm.

Alte pagini semnate de Sînziana Popescu pe Tărâmul lui Andilandi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *