Categorii Imagini (dintr-o ţară) în mișcare

Colinde româneşti

de Sînziana Popescu
Primiţi cu Moş Ajunul?


De o vreme încoace nu mai îndrăznesc să deschid televizorul ori să citesc ziarele. Mi-am propus chiar să nu mai intru nici pe twitter o vreme, până când nu se liniştesc oamenii şi până când nu încep din nou să-mi spună lucrurile interesante şi simpatice pentru care mi-am propus iniţial să-i urmăresc. Nu mai vreau să ştiu de prieteni care se ceartă între ei pentru că n-au votat cuminte şi cu minte. Nu mai vreau să ştiu nimic de prostie, vulgaritate, ură şi violenţă de limbaj.

Nu ştiu ce metodă aţi găsit voi să vă reveniţi după alegerile care ne-au zdruncinat pe toţi, dar eu m-am gândit la colinde. Par a fi cel mai bun pansament pentru suflet. Din cauza asta mi-am şi propus să inaugurez o nouă rubricuţă menită să descreţească frunţile şi să ne deschidă sufletele, dar, mai ales, să ne lumineze minţile tuturor celor care ne vizitează.

Începem cu Trei păstori. Sper însă să aveţi chef să le ascultaţi pe toate cu plăcere.

Portretul autorului

este creatoarea seriei fantasy Andilandi, despre aventurile din Celălalt Târâm ale unor copii „încercaţi” de invidie, egoism sau lipsă de încredere în sine. Dar nu puțini dintre vizitatorii noştri o cunosc şi drept autoare de teatru pentru prichindei sau de cărți bogat ilustrate, pentru copii mai mici. Sînziana Popescu este membră a Uniunii Scriitorilor din România, Filiala de Literatură pentru Copii și Tineret.

Alte pagini semnate de Sînziana Popescu pe Tărâmul lui Andilandi.

Ți-a plăcut? Lasă-ne un comentariu.