Categorii Imagini (dintr-o țară) în mișcare

Colinde românești

de Sînziana Popescu
Primiți cu Moș Ajunul?


De o vreme încoace nu mai îndrăznesc să deschid televizorul ori să citesc ziarele. Mi-am propus chiar să nu mai intru nici pe twitter o vreme, până când nu se liniștesc oamenii și până când nu încep din nou să-mi spună lucrurile interesante și simpatice pentru care mi-am propus inițial să-i urmăresc. Nu mai vreau să știu de prieteni care se ceartă între ei pentru că n-au votat cuminte și cu minte. Nu mai vreau să știu nimic de prostie, vulgaritate, ură și violență de limbaj.

Nu știu ce metodă ați găsit voi să vă reveniți după alegerile care ne-au zdruncinat pe toți, dar eu m-am gândit la colinde. Par a fi cel mai bun pansament pentru suflet. Din cauza asta mi-am și propus să inaugurez o nouă rubricuță menită să descrețească frunțile și să ne deschidă sufletele, dar, mai ales, să ne lumineze mințile tuturor celor care ne vizitează.

Începem cu Trei păstori. Sper însă să aveți chef să le ascultați pe toate cu plăcere.

http://www.youtube.com/watch?v=qxl3kvjFuWc

Portretul autorului

este creatoarea seriei fantasy Andilandi, despre aventurile din Celălalt Târâm ale unor copii „încercați” de invidie, egoism sau lipsă de încredere în sine. Dar nu puțini dintre vizitatorii noștri o cunosc și drept autoare de teatru pentru prichindei sau de cărți bogat ilustrate, pentru copii mai mici. Sînziana Popescu este membră a Uniunii Scriitorilor din România, Filiala de Literatură pentru Copii și Tineret, membră DacinSARA și a Asociației Scriitorilor pentru Copii și Adolescenți ”“ De basm.

Alte pagini semnate de Sînziana Popescu pe Tărâmul lui Andilandi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *