Categorii Anunțuri

Andilandi la „Festivalul copilăriei”

de Sînziana Popescu

 

Dragi prieteni ai Tărâmului lui Andilandi din Iași și din împrejurimi, vă dau de știre că în acest an voi participa la „Șotron. Festivalul copilăriei”, care se va desfășura în perioada 7-9 iunie 2019, în grădina Muzeului „Mihail Sadoveanu”. Evenimentul dedicat seriei fantasy „Andilandi” (Editura Nemi) va avea loc sâmbătă, 8 iunie, de la ora 11:00, în Muzeul „Mihail Sadoveanu”.

Sper că sunteți pregătiți sufletește să vorbim pe îndelete despre prima serie fantasy inspirată din miturile și basmele românilor. Nu de alta, dar eu una de-abia aștept să povestim despre Iele, Zmei, Balauri, Uriași, Blajini, Crăiasa albinelor, Sfânta Vineri, Statu’-Palmă-Barbă-Cot, Licurici, Spiriduși, Zburători, Vâlve, Căpcâni, Solomonari, Cai Năzdrăvani, Ursitoare, Pasărea Măiastră și despre multe, multe alte personaje mitologice readuse în actualitate, dar și despre personaje moderne, la fel de misterioase și de interesante, cu care voi, copiii, vă veți identifica cu mare ușurință.

Dacă n-ați auzit de acest festival, gândit anume să-i bucure pe cei mici și mari deopotrivă, am să vă spun că, la fel ca în fiecare an, și acum va reuni activități interactive pentru copii și părinți, dintre cele mai diverse: lecturi și întâlniri cu autori, ateliere de creație, arhitectură, desen și sport, demonstrații de dans, concerte, piese de teatru, concursuri cu premii, întâlniri cu personaje din povești etc.

Cei interesați pot găsi programul festivalului chiar aici.

Aștept cu emoții și mare drag să ne vedem sâmbătă, 8 iunie, în Muzeul „Mihail Sadoveanu”.

Portretul autorului

este creatoarea seriei fantasy Andilandi, despre aventurile din Celălalt Târâm ale unor copii „încercați” de invidie, egoism sau lipsă de încredere în sine. Dar nu puțini dintre vizitatorii noștri o cunosc și drept autoare de teatru pentru prichindei sau de cărți bogat ilustrate, pentru copii mai mici. Sînziana Popescu este membră a Uniunii Scriitorilor din România, Filiala de Literatură pentru Copii și Tineret, membră DacinSARA și a Asociației Scriitorilor pentru Copii și Adolescenți ”“ De basm.

Alte pagini semnate de Sînziana Popescu pe Tărâmul lui Andilandi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *