Categorii Anunțuri

Atelier LittleLit la Clubul de Educație Alternativă

de Sînziana Popescu

Ieri am avut primul meu atelier din cadrul Festivalului LittleLit, la Clubul de EducaÆ«ie Alternativã de la Școala „Petrache Poenaru”, unde m-am văzut cu niște copii tare isteți, simpatici și frumoși, cu care am vorbit câte ceva despre seria fantasy Andilandi (publicată la Editura Nemi) și despre mitologia românească, dar și despre alte cărți pe care le-am scris, despre spectacolele de teatru & radiofonice.

Nu știu cum s-au simțit ei, sper că bine, dar mie mi s-a părut că timpul a zburat. M-aș bucura tare mult să ne revedem cu ocazia altor ateliere De Basm. 😉

Portretul autorului

este creatoarea seriei fantasy Andilandi, despre aventurile din Celălalt Târâm ale unor copii „încercați” de invidie, egoism sau lipsă de încredere în sine. Dar nu puțini dintre vizitatorii noștri o cunosc și drept autoare de teatru pentru prichindei sau de cărți bogat ilustrate, pentru copii mai mici. Sînziana Popescu este membră a Uniunii Scriitorilor din România, Filiala de Literatură pentru Copii și Tineret, membră DacinSARA și a Asociației Scriitorilor pentru Copii și Adolescenți ”“ De basm.

Alte pagini semnate de Sînziana Popescu pe Tărâmul lui Andilandi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *