Categorii Anunțuri

Foaia (ne)oficială a Mafiei Mămicilor

de Sînziana Popescu
Un bunic din "mafia mămicilor"?
Un bunic din "mafia mămicilor"?

A apărut un nou site pentru mămicile care știu ce vor – Ziarul Copiilor. Anunțul de deschidere ne amintește că mămicile sunt ”œmai tari decat CTC-ul, mai brave decât jandarmeria, mai bune decât pâinea caldă, știu tot, văd tot, spun tot” și, bineînțeles, sunt ca o mare familie.

Așadar, alătură-te Familiei!

Aici vei găsi de toate: știri, informații utile, articole de sănătate, de psihologie, concursuri, recomandări despre ce poți face în timpul liber cu micuții tăi, chiar și anunțuri de mică publicitate. În plus, ai și un forum unde poți lega noi prietenii, unde poți schimba informații și unde îți poți uni forțele cu alte mămici pentru a vă crește cât mai frumos copiii.

Pe mine m-a cucerit.

Portretul autorului

este creatoarea seriei fantasy Andilandi, despre aventurile din Celălalt Târâm ale unor copii „încercați” de invidie, egoism sau lipsă de încredere în sine. Dar nu puțini dintre vizitatorii noștri o cunosc și drept autoare de teatru pentru prichindei sau de cărți bogat ilustrate, pentru copii mai mici. Sînziana Popescu este membră a Uniunii Scriitorilor din România, Filiala de Literatură pentru Copii și Tineret, membră DacinSARA și a Asociației Scriitorilor pentru Copii și Adolescenți ”“ De basm.

Alte pagini semnate de Sînziana Popescu pe Tărâmul lui Andilandi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *