Categorii Anunțuri

N-au mai rămas decât patru…

de Sînziana Popescu
Un lup, o capra și trei iezi - regia Cornel Todea
Un lup, o capra și trei iezi - regia Cornel Todea

…spectacole de văzut în cadrul Festivalului Internațional de Teatru pentru Copii „100, 1.000, 1.000.000 de povești” din anul acesta: „HalliHalla”, prezentat de Teater Tr3, Stockholm, Suedia; „Pinocchio”, producție a Teatrului „Ion Creangă”; „Călătorie fantastică (Aventurile celor doi clovni în lumea poveștilor) Ionuț și Măriuca”, susținut de Teatrul Tineretului din Piatra Neamț și „Un lup, o capră și trei iezi”, prezentat tot de Teatrul „Ion Creangă”.

Spectacolul „HalliHalla”, recomandat mai ales copiilor între 2-4 ani, poate fi urmărit la TEATRUL Țăndărică, Sala Lahovari astăzi, de la 17.00 – 17.30 sau mâine, de la 16.00 – 16.30. Celelalte trei spectacole vor fi susținute în sala mare a Teatrului „Ion Creangă”, după cum urmează: „Pinocchio” – vineri, 9 octombrie, orele 18.00 – 19.40; „Călătorie fantastică” – sâmbătă, 10 octombrie, orele 11.00 – 12.00 și „Un lup, o capră și trei iezi” – sâmbătă, 10 octombrie, orele 18.00 – 19.00. Copiii se vor mai putea bucura și de reprezentațiile oferite de către Trupa de Animație ArCuB, între orele 10:30 – 11:00 și 17:30 – 18:00, precum și de un carnaval la închiderea festivalului, la orele 20.00. Profitați și mergeți cu prichindeii voștri la teatru, măcar la spectacolele pe care nu le mai puteți vedea cu alte ocazii la Teatrul „Ion Creangă”.

Vă doresc vizionare plăcută!

Portretul autorului

este creatoarea seriei fantasy Andilandi, despre aventurile din Celălalt Târâm ale unor copii „încercați” de invidie, egoism sau lipsă de încredere în sine. Dar nu puțini dintre vizitatorii noștri o cunosc și drept autoare de teatru pentru prichindei sau de cărți bogat ilustrate, pentru copii mai mici. Sînziana Popescu este membră a Uniunii Scriitorilor din România, Filiala de Literatură pentru Copii și Tineret, membră DacinSARA și a Asociației Scriitorilor pentru Copii și Adolescenți ”“ De basm.

Alte pagini semnate de Sînziana Popescu pe Tărâmul lui Andilandi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *