Categorii Cronici și recomandări

Ce-am mai făcut…

de Sînziana Popescu

Teatru pentru prichindei: mari, mici și mititeiMulți prieteni și cunoscuți m-au întrebat ce am mai făcut între timp și de ce mi-a luat atât de mult să trec la volumul doi al seriei Andilandi. În apărarea mea nu vă pot spune decât atât: între timp, am mai publicat o carte la Editura LiterNet – „Teatru pentru prichindei: mari, mici și mititei”.

Vă invit pe toți s-o descărcați gratuit de aici și s-o citiți copiilor voștri. Nu așteptați să vedeți piesele „urcate” prea curând pe scenă (deși unele au pășit deja pe „scândură”).

Astăzi se poartă dramatizările…

Portretul autorului

este creatoarea seriei fantasy Andilandi, despre aventurile din Celălalt Târâm ale unor copii „încercați” de invidie, egoism sau lipsă de încredere în sine. Dar nu puțini dintre vizitatorii noștri o cunosc și drept autoare de teatru pentru prichindei sau de cărți bogat ilustrate, pentru copii mai mici. Sînziana Popescu este membră a Uniunii Scriitorilor din România, Filiala de Literatură pentru Copii și Tineret, membră DacinSARA și a Asociației Scriitorilor pentru Copii și Adolescenți ”“ De basm.

Alte pagini semnate de Sînziana Popescu pe Tărâmul lui Andilandi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *